Hráčem 7. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Charvát

25%

Kapitán Stříbra Martin Charvát (Baník Stříbro) zanamenal na hřišti v Zadím Chodově hned tři branky, skvěle řídil celou hru, dominoval ve středu hřiště a hrál prakticky bez chyby. Jeho tým i díky tomu zvítězil na hřišti Zadního Chodova 9:0 a posunul se tak do čela tabulky. Martina navíc podává skvělé výkony zatím velmi pravidelně a Stříbro je z velké časti také díky jeho dobrému vedení, nasměrování spoluhráčů a kvalitní a obětavé hře, právět takhle vysoko. Proto se není ani čemu divit, že právě on je naším novým držitelem zlatého žezla pro hvězdu týdne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Dvořák 17%
3. Marek Kolářský 16%


0

Stříbro má svého prvního vítěze! Pětadvacet procent stačilo na zaltou příčku Martinu Charvátovi (Baník Stříbro), kapitánu Stříbra, které i díky jeho hattricku zvítězilo 9:0. Velký souboj se ale strhl zejména o druhou a třetí příčku, kde o pouhé jedno procento slaví stříbro Miroslav Dvořák (Sokol Trpísty). Tím smutnějším je pak náš už jednonásobný vítěz Marek Kolářský (Sokol Kokašice), který se radoval hned v prním kole.

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.