HISENSE Hráčem 2. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 11.11.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Zuska

49%

Hattrick do sítě Kněževsi přinesl Janovu tři body. Velezkušený hráč dokáže nastoupit takřka na každé pozici, ale v útoku to je přeci jen něco jiného. Hrozně nebezpečný pro každou obranu a jelikož ho Kněževes neuhlídala, tak ji potrestal hned třikrát a byl jasným mužem zápasu. Za svůj výkon si zcela jasně řekl o nominaci do top jedenáctky, kterou ovládl. S hráčem kola se můžete těšit na tradiční rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Barčot 39%
3. Vladimír Týče 5%


3

Hlasy jsou sečteny a my známe vítěze! Byl to velký boj až do konce, ale nakonec získal nejvíce hlasů Václav Zuska z Janova, který se stává hráčem posledního podzimního kola. Autor hattricku do kněževeské sítě za sebou nechal druhého Michala Barčota z Roztok a třetího Vladimíra Týče z Lubné.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 11. 2023 14:38
V Janově pro fotbal žijeme, a každý hlas se počítá a boduje se až do konce, ve fotbale to asi taky nevypustíte v 80. minutě, že? Ale pobavilo mě to, každý nám říká že sme vidláci z lesa, kde není ani civilizace, a najednou jsme Hackeři, dobrý skok pro nás :) :D
16. 11. 2023 12:43
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Stačí bojovat až do konce a ne jen když se vede :D
16. 11. 2023 07:03
Zase hackeři z Janova :-D