EXPERT TIP - 9.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Dominik Vokroj

Čtvrtek je tady, pracovní dny jsou téměř za námi a vše se schyluje k devátému kolu, pojďme se tedy společně podívat na to, kdo s kým si to rozdá o další body a jaké karty jsou před víkendem rozdány. Představíme si favority i out-sidery a k tomu ještě přihodíme také tipy jednoho z našich pravidelných tipérů. Tentokrát naše volba padla na Dominika Vokroje. Tak se nenechte rušit a mrkněte se sami, jak to vidí on i my. Další díl našeho seriálu Vám jistě také pomůže s výběrem zápasu, který byste chtěli navštívit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

To by měla být velmi záživná fotbalová podívaná. Lázně jsou určitě favoritem. Lom letos nehraje zdaleka tak dobře, jako v minulém roce, ale i tak mu nemůžeme upírat jeho kvality. Někdy se mu zadaří a je schopen odehrát parádní zápas. I v tomto případě by si ale Lázně měly být schopné zápas ohlídat.

Tip experta: 1 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Zde se v předpovědi s Dominikem rozcházíme. Jasným favoritem je pro nás Černošín, který má momentálně mnohem lepší formu a s Bláhou v útoku by si měl na Kšice vyšlápnout. S Kšicemi se letos nedá zdaleka tak počítat, jako u nich bylo dříve zvykem. Celý tým se trápí, nedaří se ani rezervě ani A-týmu a bude problém se z této situace vyhrabat.

Tip experta: 1 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Velmi zajímavý souboj ze spodních pater. V tomto případě se tipuje velmi obtížně. Oběma celkům se nedaří a body by potřebovali, ale kdo z nich je získá. Papírovým favoritem by měl být Damnov, který má i výhodu domácího prostředí. My si ale myslíme, že by vyrovnaný zápas mohl skončit remízou a výhrou Motoru na penalty.

Tip experta: 2 59 - 8 - 33 %
Komentář experta:

Tohle je velmi zajímavý souboj dvou živých týmů, které diváky fotbalem baví. Překvapením by neměl být úspěch ani jednoho z nich. My ale věříme spíše Halži. Ta je v dobré formě, umí se na lepší týmy skvěle připravit a navíc jí pomůže domácí prostředí. Přimda v poslední době trochu kolísá a její forma není tak kvalitní.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Toto je nejspíš šlágr kola. Dominik velmi odvážně vsadil na Stříbro, které je velmi silné, oproti předsezónním předpokladům až nad očekávání silné. Přesto je favoritem určitě lídr, který by si měl dokázat se Stříbrem poradit. Věříme spíše úspěchu Stráže. Každopádně to ale bude kvalitní fotbalová podívaná.

Tip experta: 2 8 - 0 - 92 %
Komentář experta:

Zde není asi žádný důvod k nesouhlasu s favorizováním Studánky. Sedliště se sice dokázalo v poslední době trochu zvednout, ale přesto je za většinou týmů okresu stále daleko. Studánka má zkušený tým a zápas by si měla hladce ohlídat. Velmi zajímavý zážitek to bude pro Pavla Kotvu, který v létě přestoupil ze Sedliště zpět do Studánky, z níž do něj v minulé sezóně odcházel.

Tip experta: 0 33 - 50 - 17 %
Komentář experta:

Sázka na remízu je vždy velmi odvážná. My se domníváme, že v tomto případě by Dominikovi vyjít neměla. Kostelec ztrácí formu a trápí se, Bezdružice nejsou sice výkonnostně úplně stabilní, ale na těžký zápas na domácí půdě by se mohly dobře připravit, dostat se rychle do vedení a zbytek zápasu kontrolovat a třeba i ještě zvýšit. Věříme úspěchu domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Majerčík 5
2. Filip Bedecs 5
3. Dominik Vokroj 4
4. Radek Černý 4
5. Pavel Kotva 4
6. Jan Horvath 3
7. Tomáš Klepsa 3
8. Jakub Cingroš 3
9. Miroslav Havel 3
10. Jaroslav Černý 2
11. Jaroslav Šedivý 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.