2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Záchlumí si potřetí pomohlo k výhře penaltami


Branky


0

Záchlumí má v tabulce šest bodů. Ani jednou ale nevyhrálo po základní hrací době. Pokaždé mu musely k výhře pomoci penalty. Nejinak tomu bylo i tentokrát, když Záchlumí dokázalo otočit zápas s Damnovem, ale po inkasování v závěru se muselo smířit s rozstřelem. Nakonec si ale svou třetí výhru v sezóně připsalo. V minulém ročníku bylo Záchlumí jasným penaltovým králem a zdá se, že letos to příliš odlišné nebude. Damnov tak pokračuje v trápení a jen díky lepšímu skóre zůstává v tabucle o pozici před Záchlumím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Damnov se ujal iniciativy i vedení

Damnov byl od začátku daleko aktivnější a souepře celkem výrazně přehrával. Nikterak obrovské šance is sice nevytvářel, ale dá se řící, že Záchlumí udržoval po celou dobu pod konstantním tlakem. Motor si v první půli nevytvořil zhola nic a jediná záhada, kteoru zbývalo rozluštit byl otázka toho, zda se Damnov dostane do potebného vedení. V pětatřicáté minutě sice našel na brankáře recept Erik Šály, ale nikdo na něj nedokázal již navázat, a tak měl Damnov při odchodu do šaten celkem nic nenapovídající a nic neslibující náskok jedné branky. Přitom slibných šancí měl určitě o něco více, zejména po zmatcích ve vápně soupeře.

Motor se mohl těšit na další penalty

Ani ve druhé půli nebylo Záchlumí tolik ve hře s balónem, přesto hru trochu více vyrovnalo a do nějakých šancí už se dostalo také, i když stáel minimálně. Jednou dokonce nestřelilo tyč. Více se toho stále ale dělo před jeho brankou, kde se snažil rozhodnout některý z domácích hráčů. Jenže Záchlumí pak uštědřilo Damnovu menší lekci z produktivity. Nejdřív dokázal vyrovnat po rohu Miroslav Štrejn a o chvíli déle na něj navázal také Marcel Tót. Neuvěřitelné, Záchlumí během chvíle dokázalo zápas otočit jasně lepší Damnov byl v roli ztrácejícího týmu. Dlouho to vypadalo, že se Motor dočká první letošní výhry za tři body, ale tenotkrát měl trochu smůlu. V posledních minutách dokázal Damnovu alespoň k remíze pomoci Erik Šály, který svou druhou brankou vyrovnal na 2:2 a poslal zápas do penalt.

Dva omyly stačily

Penalty ale Damnovu nevyšly. Sokol se dvakrát zmýlil a v podstatě se o šanci na druhý bod sám připravil. Záchlumí už mělo celkem snadnou práci s tím, aby zápas dotáhlo k vítěznému konci. Penalty opět vyhrálo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl: My jsme byli dnes podle mě lepší, ale bohužel jsme nevyužili šancí a stačilo to jen na remízu. Záchlumí nás dnes vyškolilo v produktivitě. Je to pro nás určitě zbytečná ztráta. Škoda.

TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
M. Drozda [-] - L. Král [-] (46. J. Marcell [-] ) , P. Kopáček [-] , M. Thürmer [-] , J. Lancígr [-] , P. Kolář [-] , T. Majerčík [-] , M. Podsclan [-] , E. Šály [-] , K. Duda [-] , O. Šebor [-]

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Vácha [-] , V. Malík [-] , M. Štrejn ml. [-] , M. Voříšek [-] , K. Štrejn [-] , M. Tót [-] , J. Mička [-] (62. L. Tupec [-] ) , L. Dýdek [-] (46. A. Sabovčík [-] ) , L. Hrabák [-] , D. Kasič [-]

ŽK: 87. M. Podsclan , 89. E. Šály - 46. K. Štrejn , 60. V. Malík , 74. D. Kasič , 86. M. Štrejn ml. .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - BOSTL Miroslav (N), VÁCHA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.