Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice převálcovaly Černošín


Branky


0

Černošín byl v tomto utkání určitě mírným favoritem, ale nakoenc tomu na hřišti bylo úplně jinak. Kšice měly od začátku jasně navrch a souepře hravě přehrávaly. Nakoenc se dočkaly zasloužené výhry v poměru 5:0 a snad se konečně trochu rozkoukaly a budou oěpt patřit do té lepší poloviny tabulky. Poté, co vyhrály souboj o pozici se už posunuly před Černošín na deváté místo. To už jim po devátém kole určitě zůstane.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během deseti minut bylo téměř hotovo

Kšice do zápasu vlétly ve velkém tempu a od začátku souepře jasně přehrávaly. Hrály velmi dobrý fotbal a točily Černošín před jeho brankou. Hosté byly od začátku pod velkým tlakem. Už brzy dostal domácí do vedení Pavel Kaprhál a hned vzápětí na něj navázal i Michal Šťastný. Kšice vedly o dvě branky a měly vše pod kontrolou. Hosté byli bezzubí a nedostávali se téměř k ničemu. Domácí mohli přidat ještě několik branek, ale na další pojistný gól si museli ještě počkat. Tedy až do šestatřicáté minutě, kdy Michalu Šťastnému pomohl k vsítění pokutový kop. Za stavu 3:0 bylo o všem už rozhodnuto a bylo předem celkem jasné, že druhá půle bude už jen formalitou, tím spíše, když sudí o chvíli později poslal předčasně do šaten Radka Drozdu a už tak oslabení hosté museli dohrávat jen v deseti.

Druhá půle formalitou

Černošín nepřekvapil. Nezmohl se na nic a dál to byl zápas pouze jednoho mužstva. Kšice v podstatě jen kontrolovaly zápas a v poklidu udržovaly své vedení. Černošínu ale docházely síly stáel více, a tak se domácí dostávaly ještě do větších šancí. Postupně přidali další trefy ještě Jiří Havránek a v posledních minutách i Kamil Dýdek, kteří tak společně navýšili na konečných 5:0. Více už asni nebylo třeba. Kšice si zaslouženě ohlídaly své tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Dnes jsme odehráli hodně dobrý zápas a zaslouženě jsme vyhráli 5:0. Černošín jsme skoro nepustili do hry, od začátku jsme byli jasně lepší. Všichni si zaslouží pochvalu, za to, jak jsme zápas zvládli. Vše jsme měli pod kontrolou.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Nám se teď vůbec nedaří, máme stále zraněných průběžně pět až šest hráčů, čemuž naše hra odpovídá. Soupeř byl jasně lepší, než my a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - P. Flíček [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , V. Berta [-] - I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] (69. L. Bordeniuc [-] ) , J. Šetlík [-] - P. Kaprhál [-] , K. Dýdek [-] -

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - J. Panuška [-] (60. P. Černý [-] ) , T. Petrovič [-] , R. Panuška ml. [-] , T. Klepsa [-] , R. Havel [-] , J. Kubovský [-] (72. K. Skoumal [-] ) - T. Vondraš [-] , J. Solový [-] , K. Kříž [-] , R. Drozda [-] - -

ŽK: 22. R. Havel , 32. J. Kubovský , 32. T. Klepsa , 40. T. Petrovič . ČK: 37. R. Drozda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.