EXPERT TIP - 25.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 26.5.2024

0

Pro 25. kolo byl pověřen zkušený tipér Petr Kobza. Tento víkend nás čeká zápas Bobrová vs Rožná, který napoví o tom kdo skončí první. Naopak týmy bojující o udržení si zase naopak mohou dát větší jistotu setrvání v soutěži. Ale budou hrát proti papírovým favoritům, takže to budou mít velmi těžké.




Petr Kobza

Pro toto kolo tipuje Petr Kobza. Tento tipér pravidelně tipuje v soutěži, několikrát byl vybrán do expert tipu a zatím se doposud moc nemýlil. Petr Kobza je fanoušek Rožné, pravidelně podporuje tento tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas by měl býti papírově nejvyrovnanější z celého kola. Radostín je z mého pohledu velmi nevyzpytatelný tým, který dokáže překvapit, nebo naopak pořádně „vybouchnout“. Přesto věřím, že Měřín využije domácího prostředí a zvítězí. Očekávám těsný brakový rozdíl o gól nebo dva, ale člověk nikdy neví.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Toto utkání má taktéž jasného favorita podobně jak v případě Nové Vsi s Moravcem. Polnička v posledních třech zápasech inkasovala vždy min. pět branek a ani tentokrát tomu nebude jinak. Předpokládám, že utkání bude v režii domácích, kteří si dojdou pohodlně pro tři body.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Další zápas, jehož výsledek je podle mě jasně předurčen. Pokud se nestane nic neočekávaného, tak Rožínka si dojde pohodlně pro tři body. Doubravník v minulém kole sice jasně „rozbil“ Moravec, ale jakýkoliv bodový zisk hostí by byl pro mě velkým překvapením.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Toto utkání se mi jako fanouškovi Rožné špatně tipuje, ale když zohledním jarní formu Bobrové, která třeba na začátku května doma proti Meziříčí vydřela remízu, když ještě 12 minut před koncem prohrávala 0:3, tak jako tipér musím dát bohužel jedničku. Snad mi to kluci prominou. Netvrdím, že jsme bez šance (rád se budu mýlit), ale kurzy ve fortuně hovoří jasně…. :-D

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Moravec na začátku jara mnohé překvapil, když porazil Rožínku 2:1 na jejich hřišti, jenže od té doby už tzv. dosti paběrkuje a bude mít co dělat, aby neskončil na samém dně tabulky okresního přeboru. Nová Ves naopak stále reálně bojuje o 1. místo, proto v tomto utkání zvítězí. Nepřekvapila by mě ani výhra o 4 a více gólů.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Vír jaře nepředvádí nikterak oslnivé výkony. Naopak Bystřice platí za jedno herně z nejkvalitnějších týmů okresního přeboru (pokud se sejde), takže tady si dovolím použít frázi od jednoho obránce z našeho týmu, která zní: jasná dvojka. Vír bude tedy „vyloupen“ a další týden se na něj budeme těšit na „roženském pažitu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Kobza 5
2. Jakub Stupka 5
3. Petr Jelínek 5
4. Tomas Brazda 5
5. Martin Homola 5
6. Jakub Vařejka 5
7. Miroslav Liška 4
8. Miroslav Litochleb 4
9. Venca Likeš 3
10. jan bulant 2
11. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.