EXPERT TIP - 5.kolo Pardubický | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 2.9.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Následující kolo pro Vás natipoval útočník Slatiňan, Jakub Slavík. Jakub sází převážně na hostující týmy, dokážete ho překonat?




Jakub Slavík

Jakub začal svou poutavou cestu již od útlého dětství. Ve věku čtyř nebo pěti let se poprvé představil fotbalovému světu v Chrudimi, kde se přidal k místnímu týmu SK. Jeho zápal pro tento sport se brzy stal zjevným. Ve věku šesti let učinil rozhodnutí připojit se k AFK/MFK Chrudim, kde strávil téměř celou svou mládežnickou kariéru, až do svých 17 let. V té době však nastal zlomový okamžik, kdy se rozhodl pro alternativní cestu – futsal. Přestoupil k týmu erapack a začal budovat své dovednosti v této rychlé variantě fotbalu. Jeho cesta ho následně zavedla do Slatiňan, kde se stal nedílnou součástí týmu již od dorostu. Tento úsek jeho kariéry byl plný vzestupů a pádů. S týmem dokázal postoupit až do divize, což byl pro něj významný úspěch. Zvláštní hrdost cítil, když ho kluci z áčka vzali mezi sebe, a zároveň stabilně hrával i za b tým. Po ukončení doby strávené v divizi a návratu do nižší soutěže dostal zajímavou nabídku z Hlinska, kam se na rok přesunul. Nicméně, záhy se situace změnila – trenér, který ho tam přivedl, odešel, a to změnilo jeho směřování. Následoval návrat zpět do Slatiňan, kde našel své místo a kde se dnes cítí spokojeně. Jeho oddanost mladému perspektivnímu týmu Slatiňan je zřejmá nejen na hřišti, ale i mimo něj. "Velký fotbal ve Slatiňanech pro mě znamená domov. Cítím se zde jako součást týmu a mé srdce patří tomuto klubu."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 42 - 29 - 29 %
Komentář experta:

Dolní Újezd je doma, tam to bude určitě těžké.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Moravská Třebová je jasná, podle mě je to kandidát na vítězství v soutěži, což prokázala i při zápasu s námi, ale nechme se překvapit.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Jablonnému věřím, protože jsou nevyzpytatelní a ženou je fanoušky, ikdyž se hraje venku.

Tip experta: 2 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

V Zámrsku mám pár kamarádů z futsalu z nejzbachu a mají dobrý kádr, věřím že vyhrají.

Tip experta: 2 29 - 0 - 71 %
Komentář experta:

My (Slatiňany) budeme hrát sice v neděli, což pro nás není žádná sláva, ale věřím že jsme se teď chytli a jsme schopni to potvrdit i venku.

Tip experta: 2 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

Věřím Letohradu, oba týmy budou potřebovat urvat nějaké body, ale myslím že Letohrad bude mít asi navíc.

Tip experta: 2 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

V posledním zápasu věřím spíš poličce, protože jsme s nimi hráli hned první kolo, které jsem nemohl hrát, tak jsem aspoň pilně sledoval soupeře. Jsou silní v koncovce a když se do ní přes Skuteč dostanou tak věřím, že dokážou zvítězit.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Jiří Novotný 4
3. Miroslav Novotný 3
4. Josef Paulovič 3
5. Vít Vágner 3
6. Jiří Klik 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.