Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zmatky A góly

Zápas začal dynamicky, a ve 7. minutě se střeleckým hrdinou stal Dunas Vasil z Letohradu B. Jeho precizní střela na branku překonala brankáře Jiskry a otevřela skóre na straně hostů, kteří se ujali vedení 1:0. Radost Letohradských fanoušků byla však krátkodobá, protože FC Jiskra 2008 vzápětí odpověděla. V 11. minutě Matoulek Martin překonal brankáře Letohradu a poslal míč do sítě, čímž vyrovnal na 1:1.

Následovaly zmatky a dramatické momenty, které zahrnovaly nebezpečné střely a rychlé přechody obou týmů. V 36. minutě došlo ke kuriózní situaci, kdy Patrik Dušek z FC Jiskra 2008 nesmyslně poslal míč do vlastní sítě, což přineslo Letohradu B vedení 2:1. To však bylo pouze začátkem emocionální jízdy, neboť FC Jiskra 2008 ukázala svou sílu. Ve 44. minutě Shymchyshyn Ivan vstřelil vyrovnávací gól a poločas skončil nerozhodně 2:2.

Letohrad Ovládl Zápas

Druhý poločas zápasu pokračoval v duchu boje a touhy po vítězství. Obě mužstva se snažila najít rozhodující způsob, jak se ujmout vedení. Letohrad B začal druhý poločas aktivněji a snažil se kontrolovat hru. V 64. minutě přišel další okamžik slávy pro Shymschyn Ivana z Letohradu B, který svým druhým gólem v zápase poslal svůj tým do vedení 3:2. FC Jiskra 2008 se snažila vyrovnat, ale narazila na pevnou obranu Letohradu. Závěr zápasu patřil Letohradu B. V 83. minutě Dunas Vasil vsítil svůj druhý gól, čímž uzavřel skóre na konečných 4:2 ve prospěch Letohradu B. Po této brance se Letohrad radovat z vítězství vydal zpět domů s třemi body.



Ohlasy k zápasu



FK OEZ Letohrad B
Patrik Dušek, hráč: Byl to skutečně náročný zápas, ale jsem hrdý na to, jak jsme jako tým vystoupali. Hráli jsme aktivněji a snažili se držet míč na zemi, což bylo pro nás klíčové. Vyrovnaná první půle nás nenechala ztratit motivaci, a dokázali jsme získat tři body.



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] , P. Roček [-] (79. J. Wawrzyczek [-] ) , M. Hnátnický [-] (54. P. Hnátnický [-] ) , F. Dušek [-] (65. Z. Zezulka [-] ) , M. Ďuriš [-] (86. J. Dzura [-] ) , D. Skoták [-] , F. Vágner [-] , P. Zach [-] , J. Dušek [-] (71. M. Ščambura [-] ) , K. Uhliř [-]

FK OEZ Letohrad B
J. Uhlíř [-] - D. Štusák [-] , P. Dušek [-] (84. M. Krejčí [-] ) , V. Dunas [-] , M. Filip [-] (68. Š. Šantrůček [-] ) , M. Chládek [-] , M. Hauf [-] (60. J. Javůrek [-] ) , I. Shymchyshyn [-] , M. Pokorný [-] , D. Škorpil [-] , M. Štefek [-] (68. K. Zeman [-] )

ŽK: 33. F. Dušek - 41. I. Shymchyshyn .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukášek Jiří - KODÝDEK Tomáš, POPP Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra hostů

Věřím Letohradu, oba týmy budou potřebovat urvat nějaké body, ale myslím že Letohrad bude mít asi navíc.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza