3:1
(1:0)
87. T. Poul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly doma! Skuteč skvělým výkonem ovládla zápas proti Poličce


Branky


7

 V napínavém fotbalovém utkání mezi týmy Skutče a Poličky padlo celkem čtyři branky, které ukořistili hráči obou týmů. Skuteč zaznamenala cenné vítězství 3:1, ačkoli Polička se nevzdala a stále hrozila, zejména po standartních situacích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

177 diváků vidělo rychlý gól domácích

Fotbalový zápas mezi Skutcí a Poličkou nabídl divákům vzrušující první poločas, který byl plný šancí na obou stranách. S 177 diváky na tribunách bylo očekáváno vyrovnané střetnutí, a právě v jejich přítomnosti přišel překvapivý moment ve 14. minutě. Dominik Rompotl z domácího týmu vstřelil branku, což dalo Skutči vedení 1:0. Tento brzký gól ovlivnil průběh prvního poločasu, protože Polička stále hrozila, zejména po standartních situacích. Obrany obou týmů však odolaly a první poločas skončil vedením domácího týmu 1:0.

Jiří Novotný zpečetil výhru Skutče

Druhý poločas začal podobně vyrovnaně jako první, s oběma týmy hledajícími šance k vyrovnání nebo zvratu. V 47. minutě však Jiří Novotný z domácího týmu zvýšil vedení na 2:0. Tato branka dodala Skutči klid, který potřebovala. I když Polička stále bojovala, jejich snaha nestačila na domácí tým. V 70. minutě Marek Čermák přidal třetí branku pro Skuteč a zdálo se, že tým je na dobré cestě k vítězství. Hosté však nechtěli odejít s prázdnou a Tomáš Poul vstřelil čestný gól pro Poličku v 87. minutě. Nicméně závěrečný hvizd rozhodčího označil konec zápasu s výsledkem 3:1 ve prospěch domácího týmu Skuteč.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Petr Felkl, hráč: Vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Pomohla nám rychlá branka, Polička však stále hrozila především po standartních situacích. Druhá branka z kraje druhého poločasu nám dodala klid a utkání jsme dovedli do zdárného konce.




Sestavy


FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - F. Dostál [-] , J. Novotný [-] , P. Felkl [-] (79. L. Krátký [-] ) , M. Čermák [-] , D. Rompotl [-] , R. Kozák [-] (67. J. Pekař [-] ) , J. Mikan [-] (79. P. Fajmon [-] ) , P. Vymetal [-] (76. F. Kubík [-] ) , L. Naď [-] , P. Karal [-] (67. M. Sršeň [-] )

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Leinweber [-] (70. M. Dobeš [-] ) , J. Komínek [-] , M. Mazel [-] , T. Poul [-] , V. Klein [-] (58. R. Netolický [-] ) , T. Švec [-] , J. Mužík [-] (79. J. Cihlář [-] ) , P. Bureš [-] , T. Jílek [-] (58. P. Zahoran [-] ) , M. Pavliš [-]

ŽK: 12. P. Vymetal , 50. L. Naď , 80. F. Dostál - 57. M. Leinweber .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Valenta Jan - ČECH Karel, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra hostů

V posledním zápasu věřím spíš poličce, protože jsme s nimi hráli hned první kolo, které jsem nemohl hrát, tak jsem aspoň pilně sledoval soupeře. Jsou silní v koncovce a když se do ní přes Skuteč dostanou tak věřím, že dokážou zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza