Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravská Třebová pokračuje ve svém vítězném tažení: Už čtvrtý zápas bez porážky


Branky


7

Fotbalový tým Moravská Třebová pokračuje ve své skvělé formě, když v čtvrtém zápase sezóny dosáhl dalšího vítězství. Tato týmová mašinerie zatím nepoznala hořkost porážky, a jejich nejnovější triumf nad Prosečí to potvrzuje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proseč dlouho bránila, Ale nakonec inkasovala. Do šaten se šlo za stavu 1:0

První poločas zápasu mezi Moravskou Třebovou a Prosečí byl plný očekávání. Obě mužstva se na hřišti snažila prosadit a získat vedení. Fanoušci na tribunách byli nadšení a očekávali akci. Dramatický okamžik přišel ve 44. minutě zápasu, kdy se Jan Lexmaul stal hrdinou Moravské Třebové. Po kombinaci na středu hřiště se míč dostal k Lexmaulovi, který zpracoval a vystřelil. Jeho precizní střela zapadla do horního rohu branky a přinesla Moravské Třebové vedení 1:0. To byla první branka zápasu a výhoda domácího týmu. Moravská Třebová pokračovala v aktivní hře a snažila se udržet své vedení až do konce prvního poločasu. Obrana byla na výborné úrovni a nedovolila Proseči vyrovnat skóre. S hrdostí se hráči Moravské Třebové odebrali do šaten s vedením 1:0.

Václavek Šimon a Herasymenko Hennadii zajišťují vítězství Moravské Třebové 3:1

Druhý poločas zápasu přinesl ještě větší napětí a vzrušení. Tým Moravská Třebová byl pevně rozhodnut udržet své vedení, zatímco Proseč chtěla vyrovnat alespoň skóre.Ve 55. minutě druhého poločasu se situace pro Moravskou Třebovou stala ještě lepší. Šimon Václavek zvýšil vedení domácího týmu na 2:0. Po pěkné kombinaci v útoku se dostal do dobré střelecké pozice a svou střelou překonal brankáře Proseče. Hostující tým Proseč však nevzdával a pokoušel se vrátit do hry. Jeho snaha byla odměněna v 73. minutě, kdy Michal Plosza snížil na 2:1. Byl to okamžik, který znovu rozvířil emoce na hřišti a na tribunách. Nicméně Moravská Třebová nechtěla nechat vítězství uniknout. V 75. minutě přišel rozhodující moment, kdy Hennadii Herasymenko zvýšil na 3:1 ve prospěch domácího týmu. Jeho gól byl tím posledním hřebíčkem do rakve Proseče a zajistil Moravské Třebové triumf.

S konečným výsledkem 3:1 na tabuli se hráči Moravské Třebové mohli radovat z vítězství a fanoušci mohli opustit stadion s úsměvem na tváři. Tento zápas byl náročný a vyrovnaný, ale Moravská Třebová byla tou silnější a zaslouženě si připsala tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Libor Lebiš: Děkuji moc za podporu našich fanoušků a celý tým se těší na další výzvy, které nás čekají. Toto vítězství nás posouvá kupředu, a jsme odhodláni pokračovat v našem vítězném tažení. Hrajeme pro naše město a pro všechny, kteří nás podporují.




Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Schütz [-] , J. Žouželka [-] , P. Bubela [-] - M. Šmerda [-] , P. Mikšánek [-] (73. M. Štaffa [-] ) , J. Škrabal [-] , P. Bambušek [-] (66. H. Herasymenko [-] ) , J. Lexmaul [-] , P. Lexman [-] (77. K. Kolář [-] ) - J. Sedlák [-] (46. Š. Václavek [-] ) -

FK Proseč
M. Novotný [-] - R. Klíma [-] (79. F. Romportl [-] ) , V. Menc [-] , M. Marek [-] (84. V. Beránek [-] ) , T. Mareš [-] , T. Rybička [-] (84. J. Janecký [-] ) , P. Stupavský [-] , P. Hromádka [-] (70. Š. Vopařil [-] ) , M. Janáček [-] , M. Plosza [-] , Z. Marek [-]

ŽK: 76. M. Šmerda , 83. Š. Václavek - 26. P. Hromádka , 77. M. Marek , 88. M. Plosza . ČK: 65. Z. Marek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JUREČEK Michal - HOŘÍNEK Lukáš, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra domácích

Moravská Třebová je jasná, podle mě je to kandidát na vítězství v soutěži, což prokázala i při zápasu s námi, ale nechme se překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích