Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice dali nováčkovi soutěže pořádnou lekci. Nekompromisní koncovka domácích rozjásala sedmkrát své fanoušky.


Branky


1. L. Mach , 26. T. Jirsák , 64. L. Mach , 70. D. Bárta , 83. M. Brychta , 88. M. Brychta , 89. T. Pánek - 5. M. Bakeš
7

Fotbalový zápas mezi Českými Heřmanicemi a Slatiňany nabídl divákům nezapomenutelnou podívanou. České Heřmanice se ukázaly být silným soupeřem a jejich neúprosný útok ovládl hřiště, zatímco Slatiňany bojovaly, aby udržely krok. Výsledkem bylo neuvěřitelných sedm branek, které se nakonec naklonily domácímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól pár vteřin po úvodním výkopu

První poločas zápasu mezi Českými Heřmanicemi a Slatiňany byl jako skvostný úvod do fotbalového utkání. Již v první minutě zařídil Lukáš Mach úvodní branku pro domácí tým, což signalizovalo jejich odhodlání a touhu vyhrát. Hostující tým však nepřijel na utkání bez motivace a vzápětí, v 5. minutě, se Michal Bakeš trefil do sítě Českých Heřmanic, vyrovnávajíc skóre na 1:1.

Tomáš Jirsák z Českých Heřmanic přidal další branku ve 26. minutě, což přivedlo domácí tým opět do vedení. První poločas byl plný vzrušení, střeleckých pokusů a srdceryvných momentů na obou stranách hřiště, ale do další branky už se nikdo neprosadil. Skóre na poločasové pauze bylo 2:1 ve prospěch Českých Heřmanic.

Nezastavitelný Útok a Finiš Heřmanic

Druhý poločas se stal svědkem jednostranného utkání, kde domácí tým, České Heřmanice, znovu ukázal svou fotbalovou kvalitu a neúprosnou útočnou sílu. Hostující Slatiňany se snažily bránit, ale byli konfrontováni s nekompromisním útokem, který byl těžký na zastavení. Lukáš Mach, který již v prvním poločase zaznamenal gól, si připsal svůj druhý gól v zápase ve 64. minutě. To poslalo České Heřmanice na pohodlné vedení 3:1. Domácí tým si udržoval tempo a tlak na soupeře, a jejich snaha byla odměněna dalšími brankami. V 70. minutě zářil David Bárta, když přidal další branku pro České Heřmanice. Tento gól upevnil jejich vedení a ukázal, že jejich útok byl opravdu nezastavitelný. Slatiňany se snažily bránit, ale jejich obrana byla pod neustálým tlakem. V závěru utkání přišly další dva góly od Martina Brychty, a to v 83. a 88. minutě. Tyto branky definitivně potvrdily vítězství Českých Heřmanic a zároveň ukázaly jejich silný útok, který byl v druhém poločase neodolatelný. Tomáš Pánek přidal poslední hřebíček do rakve soupeře v 89. minutě, čímž uzavřel skóre na konečných 7:1 ve prospěch domácího týmu.

Druhý poločas tohoto zápasu byl převážně o Českých Heřmanicích, kteří si odnesli tři body a zároveň zanechali silný dojem svou vynikající útočnou hrou. Hostující tým Slatiňan si odnesl poučení a bude se snažit zlepšit svůj výkon v nadcházejících utkáních.



Ohlasy k zápasu



Spartak Slatiňany
Ohlas z tábora hostů: Nedá se nic dělat, musíme se zápasu poučit a příští zapas ukázat že si A třídu zasloužíme a že tady nejsme pro nic za nic. Tenhle zapas musíme hodit co nejrychleji za hlavu a začít přemýšlet nad nadcházejícím utkání, ve kterém pojedeme určitě na sto procent, protože máme co napravovat!



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - O. Jeřábek [-] , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] (36. P. Horák [-] ) , M. Brychta [-] , D. Bárta [-] (83. J. Šmejdíř [-] ) , L. Mach [-] (79. J. Balcar [-] ) , M. Viščák [-] (72. T. Pánek [-] ) , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] , M. Gyömber [-]

Spartak Slatiňany
J. Teplý [-] - M. Bakeš [-] (83. T. Janoušek [-] ) , R. Sotona [-] , V. Trňák [-] , M. Táborský [-] , J. Slavík [-] (68. J. Kolář [-] ) , M. Slavík [-] (64. A. Kühr [-] ) , I. Pytlík [-] , M. Kudrnka [-] , T. Venzara [-] (31. P. Semenec [-] ) , J. Borovička [-]

ŽK: 64. L. Mach - 22. J. Slavík , 57. M. Slavík , 70. V. Trňák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Saňák Jan - DOSKOČIL Radim, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra hostů

My (Slatiňany) budeme hrát sice v neděli, což pro nás není žádná sláva, ale věřím že jsme se teď chytli a jsme schopni to potvrdit i venku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů