EXPERT TIP - 4.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 26.8.2023

0

Expert tipy poskytl pro fotbalunas.cz Michal Zounar, obránce TJ Sokol Újezd.

Zkus poměřit své tipovací síly s rockerem Zounym! Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků 4.kola, dostaneš se do slosování o vouchery Pivovaru Lobkowicz na 1000,-




Michal Zounar

Michal Zounar alias Zouny je oporou zadních řad TJ Sokola Újezd. Jeho vášní jsou fotbal a rocková hudba. Někdy na hřišti doslova tančí v rytmu pořádné rockové vypalovačky a umí i pořádně zařvat jako na koncertě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 23 - 31 - 46 %
Komentář experta:

Mikulovicím se start nové sezóny mimořádně vydařil, to je bude na domácím hřišti určitě motivovat. Dvě výhry Sezemic mě tolik nepřekvapily a Bukač je teď ve formě, proto tipuji výhru hostů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Netuším co se teď v Mateřově děje, ale zatím to vypadá strašidelně. Srch má dost kvalitních hráčů, hlavně Maivald dokáže větrat obrany soupeřů ve velkém stylu. Přál bych hostům alespoň bod, ale musím tipnout výhru domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mladý, ambiciózní tým z Pardubiček trápí své soupeře běhavostí a rychlými přechody do útoku. Křičeň nám zase v předešlém zápase ukázala, že rozhodně nic nevzdává a bojuje do posledních minut. Mohl by to být vyrovnaný duel, přesto si myslím, že body zůstanou na domácí půdě Pardubiček.

Tip experta: 1 54 - 31 - 15 %
Komentář experta:

Rohoznice je doma silná, první zápas se jí tam tedy nepovedl, ale nemálo týmů se o jejich domácí síle přesvědčilo. Bohužel náš první zápas s Dražkovicemi byl odložen, takže jsem zatím neměl možnost vidět jejich hru, ovšem nováček bývá často nevyzpytatelný. První 3 body získá domácí Rohoznice.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Roveň v předešlém zápase držela naději na body až do posledních minut, má své kvality, ale u nás to bude mít velice těžké. Jiný výsledek než výhru si ani nepřipouštím.

Tip experta: 0 31 - 23 - 46 %
Komentář experta:

Hosté se jednoznačně chtějí v okresu udržet, body budou sbírat kde se dá a v Ostřešanech by se jí to mohlo povést, domácí se zatím s formou moc nepotkali. Tipuji remízu.

Tip experta: 0 62 - 23 - 15 %
Komentář experta:

Tohle by mohl být velice pěkný zápas. Chvojenec se chce vrátit zpět do 1.B třídy, takže do toho jistě půjde naplno, moc přesvědčivé výkony zatím ale nepodal. Holice loni pokukovali po postupu, ale narazí už na třetího silného soupeře v řadě a pokud nezlepší produktivitu, neodvezou si body ani teď. Musím tipnout plichtu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Němec 4
2. Venca Likeš 4
3. Jiří Klik 4
4. Miroslav Novotný 4
5. Filip Červenka 4
6. Jiří Novotný 4
7. Jiří Čunderle 3
8. Filip Zbudil 3
9. Vojtěch Koudela 3
10. Václav Chlumecký 3
11. Břetislav Žána 3
12. Robert Hlaváček 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.