Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roveň (takřka) dokonale zaskočila Sezemice


Branky


11

Nad týmem TJ Sokol Roveň visí hrozba sestupu, a tak je potřeba bojovat o body třeba i s lídrem ze Sezemic. Zaskočit hostující Spartak se domácím povedlo skoro dokonale, v posledních minutách zachránil hostům alespoň bod z pokutového kopu Radek Bukač. Konečný výsledek Roveň versus Bukač zněl 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se nestačili divit

Pro lídra soutěže Spartak Sezemice neměl být zápas v Rovni nějak velkým problémem, očekával se odvoz tří bodů a řešila se jen otázka skóre. Na hřišti to ale vypadalo jinak!

Sezemice dostaly facku hned po 45 vteřinách hry z první akce domácího týmu, který dokonale využil nesoustředěnosti sezemické defenzívy. Míč směřoval po ose Machatý - Mikuláš a Kučera dával prakticky do prázdné brány - 1:0.

Brzy bylo srovnáno. Po standardní situaci centroval Kmetík a nejlepší střelec okresního přeboru Bukač to hlavou umí - 1:1.

Kdo si myslel, že se Sezemice z úvodní minuty poučí, mýlil se. V 18.minutě trestal po pěkné individuální akci Machatý - 2:1. A to nebylo v první půli ze strany Rovně vše.

Ve 32.minutě přihrál Machatý do ideální palebné pozice Petružálkovi a ten nedal brankáři Báčovi žádnou šanci, přesnou střelou vymetl šibenici - 3:1.

A Sezemice tušily, že je zle!

Bukač zachraňoval alespoň bod

V poločasové pauze bylo v hostující kabině hodně bouřlivo. Pomohlo to, hosté zjednodušili hru a dostávali domácí mužstvo pod tlak. Naději na bodový zisk vykřesali v 56.minutě, kdy střelu Blahoty mimo tři tyče umístil správným směrem do sítě Bukač - 3:2.

Hosté ve snaze vyrovnat otevřeli hru, což samozřejmě přineslo jejich zvýšený tlak, zároveň ale odkrylo okénka v zadních vrátkách. V klíčových okamžicích ovšem ve svých šancích selhali Mikuláš a hlavně Machatý, kdy už všichni na stadionu viděli míč v síti.

Dvoubrankové vedení ovšem nepřišlo a Spartak nakonec Roveň ztrestal vyrovnáním. V 87.minutě dal gól Blahota, který ovšem rozhodčí odvolal pro předcházející ruku a nařídil pokutový kop. Ten s jistotou proměnil opět Bukač, který tak svým hattrickem vylepšil letošní gólovou bilanci na 32. Před druhým v pořadí Rolinkem (Titanic Srch) má neskutečný náskok 15 branek!

Vzhledem k tomu, že v nastavení neproměnil svou šanci Šándor, skončil zápas nerozhodně 3:3.

 

Celkově zhodnotil utkání trenér domácích Ladislav Skalický:

"Před zápasem jsem klukům říkal, že je jedno, proti komu hrajeme. Že musíme makat, makat, makat a v naší situaci bodovat s kýmkoliv. Musím říct, že to splnili do puntíku a patří jim velký dík. Do zápasu jsme vstoupili fantasticky. Machatý vybojoval na půlce balón, nahrál do běhu Mikulášovi, který předložil míč před prázdnou bránu Kučerovi a pro něj to již nebyl problém zavěsit. Bohužel vedení netrvalo dlouho. Bukačovi stačilo malinko více prostoru, než jsme si řekli. Vyrovnání nás nepoložilo,  pokračovali jsme stále aktivně a po čtvrt hodině byli odměněni po krásné kombinaci Pekárka a Machatého, kdy druhý jmenovaný ještě povodil celou obranu hostí a poslal nás do vedení. Do poločasu jsme šli zaslouženě do dvoubrankového vedení. Tentokrát se střelec Machatý proměnil v nahrávače a Petružálek trefil krásně šibenici. V 2. polačase bylo nutné pokračovat ve stejném stylu a to se nám poměrně dobře dařilo. Soupeř sice snížil, ale byli jsme to stále my, kdo byl lepší. Opravdu je velká škoda, že jsme nedali ten čtvrtý gól. Své tutovky nedali Mikuláš a hlavně Machatý, kdy už všichni viděli míč v síti. Bohužel i dnes platilo známé fotbalové pravidlo nedáš dostaneš. Z posledního útoku hostí jsme nešťastně zahráli rukou ve vápně a Bukač se z penalty nemýlil. Dnes jsme hráli až do konce a kdyby při nás stálo štěstí, tak by další tutovka Marka Šándora skončila v brance a ne nad ní.  Velká pochvala pro všechny. Vynikl ve výborné hrající formě Machatý, který byl u všech našich gólů. Takto se o tu záchranu hraje a dnes to viděli naši fanoušci. S nadšením ocenili výborný výkon celého mužstva."



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, autor hattricku: "Druhé zaváhání za sebou kazí postupové plány, teď už to není v našich rukách. Někteří hráči by si měli uvědomit, o co se tady hraje a srovnat si myšlenky. Takhle se o postup opravdu nehraje!"



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - A. Mikuláš [-] , M. Šándor [-] (13. P. Michalco [-] ) , M. Šándor [-] , L. Mile [-] (30. . Novák [-] ) , L. Johanides [-] , J. Kučera [-] (76. J. Roček [-] ) , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , M. Machatý [-] , L. Petružálek [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] , L. Knaute [-] (73. V. Tláskal [-] ) , D. Sušil [-] , V. Karel [-] , M. Jiroušek [-] , L. Borovec [-] (46. M. Blahota [-] ) , L. Vach [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] (76. P. Sušil [-] )

Počet diváků: 103. Rozhodčí: Čermák Jiří - DOSTÁL Dominik, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Peter Nägele
Tip experta: výhra hostů

V Rovni se nehraje lehce, tamní tvrdé, drsné hřiště nesedí snad nikomu. Ačkoli by domácí mohli favorita potrápit, přesto tipuji těsnou dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů