1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd nepustil Pardubičky do čela


Branky


11

Fotbalisté TJ Sokol Újezd vydolovali na hřišti rezervy Pardubiček cenný bod za remízu 1:1 a nedovolili se tak svému soupeři vyšvihnout do čela Okresního přeboru Pardubic. Jejich gól vstřelil kuriózně Filip Gočaltovský, když z poloviny hřiště nachytal na hruškách mladého brankáře Pardubiček Veselého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chytrý výkon Újezdu korunoval z půlky Gočaltovský

Takticky velmi dobře připraveni přijeli bojovat o okresní body hráči Újezda do Pardubiček. Vyztužená, místy až pětičlenná obrana propustila před brankáře Bílého nejen v prvním poločase, ale prakticky v celém zápase minimum nebezpečí a byla základem úspěchu hostů. K pevné obraně pak červení přihodili nebezpečné kontry, kterých sice nebylo mnoho, ale když se vydařily, spustil se alarm.

Béčko Pardubiček mělo trvalou územní převahu, tlak, aktivitu, šancí bylo ale jako šafránu.

Ve 23.minutě se už už řítil snad až do brány Pečinka, Bílý však na poslední chvíli míč zpacifikoval. Na druhé straně nebyl daleko od úspěchu se svou střelou ve 27.minutě Linha.

Ve 40.minutě přišel pro domácí šok! Gočaltovský dal totiž všem návod, jak může padnout gól, i když na útočné polovině hřiště nemáte jediného hráče! Vystřelil z půlící čáry a nachytal mladíka Veselého v nedbalkách - 0:1.

Ofenzivní trápení domácích pokračovalo, naštěstí pro ně v 45.minutě vyrovnal Krejčí, když po diskutabilním zákroku na Baloga vyhrál hlavičkový souboj a následně už s přehledem ukázal hokejový blafák - 1:1.

Hokejový zámek gól nepřinesl

Pardubičky jsou známé širokou lavičkou náhradníků, nepřekvapilo tedy její postupné využití ve druhém poločase s jasným cílem vstřelit vítězný gól. Obraně Újezdu nahrávalo, že zhruba od 60.minuty začalo pršet a terén se stal kluzkým. Na druhou stranu hostům, kteří přijeli pouze se dvěma náhradníky, očividně docházely síly, a tak vytvořili domácí místy až hokejový přesilovkový zámek.

Vše ale bylo marné! Střílené centry do vápna smrděly gólem, ale nic z nich nakonec nebylo. Permanentním nebezpečím pro obranu Újezdu byl hlavně Filip Krejčí, jedna jeho střela skončila na břevně.

Nejzajímavější pasáž hry se tak odehrála v nastavení, které bylo neskutečně dlouhé a rozhodčímu Matyášovi se zřejmě zastavily hodinky. A byl to Újezd, politý náhle živou vodou, kdo mohl odvézt všechny body.

Ojedinělý brejk po ose Gočaltovský - Linha poslal Bendiga samotného na brankáře Veselého, ovšem mladičký gólman svůj tým v nejdůležitější chvíli zachránil. Vzápětí měl na kopačce gól i Gočaltovský, mířil ale těsně vedle. A když svou šanci po rohu nedal zblízka ani Podsztavek, skončil zajímavý duel dělbou bodů, která udržela Sezemice v čele okresní tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Utkání, kdy Újezd oproti jiným zápasům přijel bojovat, skončilo remízou, a protože my jsme nebyli produktivní, tak i přes převahu bere soupeř zaslouženě bod."

Sokol Újezd
Kevin Ovečka, krajní bek: "Ve druhém poločase se místo 45 minut hrálo skoro 59 minut, to se jen tak nevidí. Celkově měl rozhodčí zvláštní metr. Bod bereme, kdybychom takhle bojovně hráli všechny poslední zápasy, tak nemáme jedinou ztrátu."



Sestavy


SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - F. Krejčí [-] - J. Oberreiter [-] , T. Vojtěch [-] (58. P. Halbich [-] ) , O. Pečinka [-] , B. Hlavinka [-] (46. D. Schejbal [-] ) , A. Troják [-] (46. L. Svoboda [-] ) , J. Robovský [-] (46. J. Lejsek [-] ) , J. Čunderle [-] (72. J. Kříž [-] ) , O. Podsztavek [-] , J. Koleček [-]

Sokol Újezd
M. Bílý [-] - T. Linha [-] , G. Bendig [-] , T. Sedláček [-] (46. M. Norek [-] ) , F. Gočaltovský [-] , M. Urbanec [-] , K. Ovečka [-] (90. Y. Faleiev [-] ) , M. Zounar [-] , J. Balog [-] , V. Chlumecký [-] , R. Mrhal [-]

Počet diváků: 87. Rozhodčí: MATYÁŠ Radek - KLAMTA Petr, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Peter Nägele
Tip experta: výhra domácích

Újezdu chybí citelně kanonýr Homba, leží na nich trochu taková deka. Ztrácejí body s týmy, které by měli porážet. Pardubičky vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích