GALERIE: Tatran ukázal Zavidovu ticho před bouří

0

Další přípravný zápas pro oba celky a velmi zajímavá podívaná. Tatran přivítal na své umělce Zavidov a kdo čekal na góly, tak byl zklamán. Naštěstí jen v prvním poločase, ve kterém žádná branka nepadla. Vše podstatné se odehrálo ve zbylém čase. Zelenobílý celek pálil ostrými až ve druhém poločase, udržel čisté konto a mohl se radovat v rámci rakovnického přátelského derby z cenného vítězství.

TJ Tatran Rakovník - FC 05 Zavidov 3:0 (0:0)

 

Poslední únorový den nabídl přátelské střetnutí Tatranu se Zavidovem. Kdo měl ve čtvrtek večer volno a věděl, že se utkání hraje, nemohl na tomto klání chybět. První poločas branku ani na jedné straně nenabídl. Ve druhém poločase Zavidov opět mlčel, naopak Tatran se utrhl ze řetězu a mohl si zakřičet třikrát hurá.

 

Galerie od věrného fotografa Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou