GALERIE: Pavlíkov držel s Lány krok pouze první poločas

0

Umělá tráva v areálu rakovnického Tatranu nabídla 10. února po obědě přátelské utkání mezi Lány a Pavlíkovem. V prvním poločase držel zástupce rakovnického okresu se soupeřem z vyšší soutěže krok, druhá půle ale patřila celku z krajské soutěže, který potvrdil na začátek přípravy roli favorita.

SK Pavlíkov - SK Lány 2:6 (1:2)

 

Pavlíkov se s podzimem rozloučil domácí porážkou s favoritem soutěže z Lubné. V přípravě si parta kolem Lukáše Polcara ukrojila silné sousto, když se nebála změřit síly s Lány. Desátý celek rakovnického okresního přeboru zejména v prvním poločase statečně vzdoroval, na soupeře z I.B třídy skup. A ale nakonec nestačil a z přípravného duelu odešel jako poražený.

 

Pro Lány to byl dobrý vstup do přípravy, fotbalisté v modrých dresech si udělali chuť vítězstvím do dalšího přáteláku. Ten sehrál aktuálně čtvrtý celek nejnižší krajské soutěže v neděli 25. února v Rynholci na UMT proti Zdicím, na které ale nestačil a berounskému celku podlehl - 0:2. Další přátelák čeká na lánské fotbalisty v neděli 3. března opět v Rynholci, kde od 17:00 hod. změří síly s béčkem Králova Dvora.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou