HISENSE SESTAVY PODZIMU - Téměř půl milionu hlasů rozhodlo o výhercích parádních cen!

0

Na webu fotbalunas.cz jste ve spolupráci s partnerem ankety Hisense mohli hlasovat v anketě o nejlepšího hráče podzimu. Ideální jedenáctky fotbalového podzimu jsme zveřejnili v několika desítkách soutěží. Došlé hlasy jsme sečetli a známe tak jedenáctku hráčů s nejvíce hlasy! A trojice fotbalistů s vůbec nejvíce hlasy se může těšit na hodnotné ceny od Hisense!

Nejspíše právě i parádní ceny přilákaly rekordní zájem o anketu, mezi všechny nominované napříč všemi soutěžemi jste rozdělili téměř 500 tisíc hlasů!

 

Jak vypadá jedenáctka nejúspěšnějších hráčů první části sezóny? Je složena z hráčů, kteří vyhráli anketu HISENSE SESTAVY PODZIMU ve své soutěži a zároveň nasbírali největší počet hlasů ze všech sestav podzimu.

 

TOP JEDENÁCTKA PODZIMU

Tomáš Vlk (Střelské Hoštice, Jihočeský | 1.B třída sk. B) - Střelské Hoštice dokázaly hodně svých zápasů vyhrát tím nejtěsnějším možným způsobem. Svůj podíl na tom měl i brankář Tomáš Vlk, jehož zákroky někdy až fascinovaly publikum.

 

Radovan Murin (Hlučín, MSFL) táhl svůj tým k lepším výsledkům a díky výkonům tohoto brankáře mohl Hlučín stoupat výše v tabulce. Prajzaci sami nakonec skončili na 6. místě tabulky.

 

Marek Macháček  (Koněšín, III. třída sk. A Třebíč) - Velká týmová opora, gólman který dokáže tým podržet v těch nejdůležitějších momentech.

 

 

Tomáš Daněk (Švihov, Plzeňský | 1.B třída sk. B)  - Jistota v defenzivě Švihova. Vyhrává souboje, nemá problém s rozehrávkou, na podzim málokdy chyboval a každý zápas poctivě odmakal. 

 

Patrik Klich (Petřín, Divize A) - Petřín po volnějším rozjezdu následně najel na vítěznou vlnu a postupně se posunul až na druhé místo. Bez svého obránce si trenér Radek Vodrážka jen těžko dokázal představit základní sestavu.

 

Michal Čermák (Městečko, OP Rakovník) - Jeho příchod před sezonou do Ohnivce byl dost možná přestupem léta. Na hřišti ho nelze přehlédnout, do kádru Městečka velmi rychle zapadl a na jeho výkonech je znát, že se mezi Ohnivci cítí skvěle. Na svém kontě má několik asistencí, několik přihrávek do gólových šancí, ale také jedenáct branek, což z něj dělá spolu s dalšími dvěma hráči na děleném místě druhého nejlepšího střelce soutěže. „Rychle se adaptoval po přestupu a zařadil se rychle mezi opory týmu. Jako záložník má na kontě jedenáct gólů,“ uvědomuje si důležitost nové posily v týmu hrající kouč Robert Otcovský.

 

Tomáš Štafa (Ráječko B, III. třída Blansko) – Zde nebylo o čem diskutovat. Jednoznačně nejlepší střelec soutěže s 32 brankami. Není pro něj problém dát v zápase i víc než 3 branky. Vstřelit 32 branek za půl sezóny je opravdu veliký počin.

 

Dominik Žďánský (SK Rakovník, I.A sk. A Středočeský kraj) - Další povedená posila rakovnického SK. Je gólový, připsal si i několik asistencí a nevynechal jediné utkání. Byl poctivý také v tréninku a je jedním z důvodů, proč se Rakovníku na podzim výsledkově tolik dařilo.

 

Ladislav Zápotočný (Třebovice, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B) byl společně s Lubošem Pilchem nejlepším střelcem soutěže, taktéž s jedenácti brankami, přestože se Třebovice umístily na dvanáctem místě a celkově se trápily.

 

Jiří Šmíd (Holýšov, Plzeňský | Krajský přebor) - S divizními zkušenostmi přišel z Horní Břízy do Holýšova a tento tah se mu vyplatil. Na hlavním tahu z Plzně do Domažlic se mu daří, nasázel 10 gólů a s Holýšovem se umístil ještě o stupínek výše, než předchozí střelec.

 

Radek Bukač (Spartak Sezemice, Pardubice | Okresní přebor) - 21 gólů ve 13 zápasech - to je výjimečný počin. Obrovské zkušenosti uplatňuje i po čtyřicítce a geny gólového zabijáka v sobě prostě nezapře, ty se neztrácí!

 

 

A na co se může těšit trojice hráčů s nejvíce hlasy? První cenou je nadupaná televize 4K QLED TV Hisense 50E7HQ. Druhý hráč pak získá soundbar HS312 a na třetího vítěze další sestavy podzimu čeká tyčový vysavač HVC6264BK.

 

VÝHERCI:

1. cena - TOMÁŠ DANĚK

2. cena - TOMÁŠ VLK

3. cena - RADEK BUKAČ

 

Podmínka pro předání ceny: Hráč musí mít existující registraci a ozvat se na info@fotbalunas.cz z mailu, pod kterým je na fotbalunas.cz zaregistrován.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou