HISENSE SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část v I.B třídě sk. B skončila a my jsme se rozhodli vytvořit ideální jedenáctku podzimu. První dva týmy v soutěži mají v sestavě po dvou hráčích (Měcholupy i s brankářem 3), mužstva od 3. až do 8. místa pak jednoho zástupce. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimu závisí pouze na vašich hlasech. Hlasovat můžete do 20. ledna 2024. Chtěl bych poděkovat všem trenérům, hráčům, členům realizačního týmu a fanouškům, kteří se na sestavě podzimu podíleli!

BRANKÁŘ:

 

Jiří Kovařík (Měcholupy)  - V 11 zápasech si připsal hned 7 čistých kont! Vždy, když nastoupil, tak byl oporou v brance Měcholup. Ty mají po podzimní části sezóny druhou nejlepší defenzivu (14 obdržených branek). 

 

OBRANA:

 

Josef Kolerus (Klatovy)  - Pravidelně patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. Podával poctivé defenzivní výkony a zároveň nezapomněl neustále podporovat útok. 

 

Karel Veselka (Měcholupy)  - Vysoký stoper, který je výborný hlavičkář a současně disponuje konstruktivní rozehrávkou. Diriguje obrannou řadu a má vůdčí schopnosti. 

 

Tomáš Daněk (Švihov)  - Jistota v defenzivě Švihova. Vyhrává souboje, nemá problém s rozehrávkou, na podzim málokdy chyboval a každý zápas poctivě odmakal. 

 

ZÁLOHA:

 

Lukáš Krásný (Blovice) - I když Blovice zatím hrají za očekáváním, tak zkušený útočník nezklamal. Připsal si 12 branek a pravidelně na hřišti vynikal. 

 

Adam Faltys (Horažďovice)  - Šikovný záložník zažil velmi povedený podzim. Vstřelil 4 branky, má na kontě několik asistencí a hned 2x se stal hráčem kola. Ve středu zálohy výborně spolupracuje se spoluhráčem T. Jůdou a z toho těží celý tým. 

 

Pavel Javorský (Měcholupy)  - Jeden z nejzkušenějších hráčů v soutěži má za sebou skvělou půl sezónu. Nastřílel 20 branek a přidal několik asistencí. Byl pravidelně v sestavě kola a Měcholupy se i díky jeho výkonům vyšvihly na druhé místo. 

 

Vladislav Fiala (Spálené Poříčí)  - Další ze zkušených hráčů v B. třídě, který podával stabilní výkony v průběhu celého podzimu, kdy vstřelil 7 branek. Příkladný je také jeho přístup k tréninku a klubovému dění jako celku.

 

Jan Žiak (Mochtín)  - Než se zranil, tak byl jednoznačně nejlepším hráčem Mochtína. Stihl 9 branek, ale hlavně pro své spoluhráče góly připravoval. 

 

ÚTOK:

 

Jaroslav Kubaň (Chanovice) - V 9 utkáních zaznamenal 6 gólů a 7 asistencí. I v této sezóně je velkou oporou Chanovic, které zakončily podzim na 4. místě. 

 

Jan Boček (Horažďovice) - Kapitán Horažďovic jde zatím spoluhráčům příkladem a se 14 góly je třetím nejlepším střelcem soutěže. Výborné výkony ho několikrát dostaly do sestavy kola. 

 

Trenéři podzimu: Michal Šedivý + Jiří Pavlík (Horažďovice) - Mužstvo absolvovalo povedenou letní přípravu, kterou v první části sezóny naplno zužitkovalo a přetavilo ve výsledky. Mladý tým je výborně fyzicky připravený, sehraný a všechny jeho řady působí kompaktně. Horažďovice se vyznačují především kvalitní defenzivou (nejméně inkasovaných gólů v soutěži), která je podpořená rychlými nebezpečnými útoky (druhá nejlepší ofenziva - 44 branek). Dokráčí si ambiciózní kádr v druhé polovině sezóny pro postup?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.