OKRESNÍ POHÁR: Kněževes v poháru končí, doma padla těsně s Lubnou

0

Lubná se o postup do semifinále musela utkat s velmi zkušeným a ve formě hrajícím týmem Kněževsi. Baník do zápasu vstoupil velmi dobře a po prvním poločase se mohl těšit z dvougólového náskoku. Ve druhé půli ale zapla na vyšší obrátky Kněževes, která se hnala za obratem, ale nakonec o jeden gól padla a s pohárem se musí rozloučit.

FK Kněževes - TJ Baník Lubná 2:3 (0:2)

 

Branky: 65. J. Vršecký a 89. z pen. J. Žemlička ml. - 12. Hranai, 34. Sogbo a 56. Varyš.

 

Kněževes: Lenner - P. Čihař, Šefara, Miksa, R. Čihař, J. Vršecký, Fiška, Malafa, Vrábík, Růžička (60. J. Žemlička ml.) a Komžík (32. Kříž). Trenér: Rostislav Hertl.

 

Lubná: V. Týče - Brabec, Kollár, Kříž, Trejbal, Varyš, Vopat, M. Toráč, Jirásek (85. Henzély), Hranai (68. Klik) a Sogbo (62. Košťál). Trenér: Jiří Týče.

 

„Zápas s Lubnou nabídl všechno, co divák od fotbalu chce. Hezké fotbalové momenty, hodně gólů a dobré individuální výkony hráčů obou mužstev. Pro můj tým mám opět jenom slova chvály. Mužstvo plně dodržuje to, co po něm chci a začíná mít svou herní tvář, na které pracujeme. Sice jsme prohrávali už 0:3, ale nutno dodat, že to bylo po individuálních chybách. Druhý poločas si troufnu říci, že jsme byli lepším týmem. Kluci hráli opět velmi kolektivně, ale dnes musím vyzdvihnout výkon Míry Miksy, který ze sebe konečně sloupl nálepku jen tréninkového hráče, zhodnotil zápas Rostislav Hertl, trenér Kněževsi.

 

„Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli nebezpečnější a dali dvě branky. Škoda slibně se rozvíjejících akcí, které jsme v předfinální fázi špatně řešili. Domácí jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Na začátku druhé půle jsme přidali z povedeného brejku třetí branku, ale dá se říci, že to bylo vše. Vypadli jsme ze hry a domácí nás za pasivitu potrestali. Zbytečné drama. Postup bereme, ale ve hře máme velké rezervy, uvědomuje si herní nedostatky lubenský kouč Jiří Týče.

 

Semifinálové dvojice budou teprve nalosovány, o soupeřích v boji o finále tak budeme informovat. Galerie z utkání od Štefana Ferencze.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou