OKRESNÍ POHÁR: Čistá do Janova nedorazila, Tatran splnil povinnost se Šanovem

0

Fotbalisté Janova vyhlíželi ve čtvrtfinále okresního poháru soupeře z Čisté, ale nedočkali se. Hosté nepřijeli a Sokol si tak může připsat snadný postup. Na Šamotku zavítal Šanov, který je ze všech účastníů v nejnižší soutěži - ve IV. třídě. Domácí Tatran splnil roli favorita a postoupil, první polovinu ale hosté kousali a drželi se soupeřem nadějný výsledek!

TJ Tatran Rakovník - TJ Šanov 4:1 (1:1)

 

Branky: 17. Nguyen Thanh Tung, 59. Jan Beneš, 77. Miroslav Hájek a 86. Marek Havel - 38. Martin Tauš.

 

Tatran: A. Beneš - J. Kučera, M. Kučera, J. Beneš, Hájek, Nguyen (74. Špimr), Rous, Jak. Husák, Bucek (46. Marek Havel), Zaspal (59. Jan Husák), Martin Havel (50. Bethel Amauwah). Trenér: Václav Eck.

 

Šanov: Bělohradský - Zápal (31. Pavlíček), Mates, L. Šika, Komárek, D. Šika, Šetina (81. Hospodářský), Sklenička, Polák (19. Malík), Dvorský, Tauš (88. M. Šika). Trenér: Josef Štiller.

 

„Utkání se nám vůbec nepovedlo, zase se opakoval výkon z minulých zápasů, kde jsme drželi více míč na svých kopačkách, ale nedařilo se nám dostávat do žádných brankových příležitostí. Při vší úctě k soupeři tyto utkání musíme vyhrávat daleko větším rozdílem. Závěr byl zbytečně nervózní, kdyby v závěru Šanov srovnal na 2:2, tak se nikdo nemohl divit. Následně jsme díky lepší fyzické kondici přidali další branky, ale celkový dojem z utkání není dobrý. Je třeba si uvědomit, že každé mužstvo se na nás připraví a na hřišti nechá vše. My si ale stále myslíme, že vše přijde samo, říká kriticky k utkání gólový útočník Jan Beneš.

 

TJ Sokol Janov - TJ Čistá

 

Čistá se k utkání nedostavila, a tak bude čtvrtfinálové utkání kontumováno ve prospěch domácího celku. Semifinálové dvojice nejsou zatím známy. Ty se dozvíme až po losování, o kterém budeme informovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou