OKRESNÍ POHÁR: Kanonýr Pokorný sestřelil hattrickem dobře rozjeté Mšecké Žehrovice

0

První středeční den v září nabídl čtvrtfinále okresního poháru. Z původních čtyř zápasů se nakonec odehráli pouze tři, neboť Čistá se k utkání v Janově nedostavila. Zajímavá podívaná byla v Lužné, kde se ujaly dvougólového vedení Mšecké Žehrovice. Sparta ale zařadila vyšší rychlostní stupeň a zejména díky hattricku kanonýra Pokorného jde dál!

TJ Sparta Lužná - SK Mšecké Žehrovice 4:2 (1:2)

 

Branky: 40. J. Vejvoda, 47., 70. z pen. a 73. R. Pokorný - 10. Škutchan a 20. Kočí.

 

Lužná: M. Pavlíček - Koloc, Chrástek, Amler, Havlíček, Grill (86. M. Svoboda), J. Špička, Hornof (83. Stehlík), V. Svoboda (68. Kyncl), R. Pokorný, J. Vejvoda. Trenér: Adam Špička.

 

Žehrovice: Jakub Kolek - Jan Kolek, Kučera, Kočí (79. Falař), Zázvorka, Škutchan (68. Věprovský), Wiedermann, Chlád, Uher, Libecajt, Lukáč. Vedoucí týmu: Milan Zázvorka.

 

„Dnes jsme nastoupili v docela kombinované sestavě, ale klukům jsem věřil a mohli jsme si vyzkoušet i hráče na jiných postech, nežna kterých hrají běžně. Začátek zápasu pro nás začal hororově, soupeři jsme dva góly nabídli sami po hříšných chybách. I když jsme se snažili hrát kombinačně a drželi jsme míč, chyběla větší kvalita a chtít dát gól ve finální fázi. O poločase jsme si řekli, že to musíme zlepšit. Tak, jak jsme nastoupili a odehráli celý druhý poločas, tak si představuji, abychom se prezentovali. Přestali jsme dělat chyby, začali jsme hrát rychleji, přidali jsme do toho kvalitu a když k tomu přidám výbornou hru dozadu, věděl jsem, že zápas otočíme. To se nám povedlo a můžeme se těšit na semifinále. Co mě ale opravdu těší asi nejvíce, je předvedená hra samotná. Mladíci opět ukázali, že jsou to výborní fotbalisti a budu mít příjemné starosti se skládáním sestavy v příštích zápasech a pochvala od našich fanoušků, řekl k utkání a k výkonu svých svěřenců luženský kouč Adam Špička.

 

„Opět slušný první poločas a opět katastrofický poločas druhý. Pokud si neuvědomíme, že fotbal může i bolet a je nutnost podstupovat osobní souboje, tak nás porazí každý, nešetřil kritikou z druhého břehu zkušený záložník Ondřej Zázvorka.

 

Koho dostane Lužná v dalším kole, to není zatím jisté. Bude záležet na losování, o kterém budeme informovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou