Okresní pohár má za sebou druhé kolo

0

V rámci druhého kola okresního poháru se odehrály dva zápasy. Jesenice přivítala na svém hřišti Pavlíkov a jako domácí tým vyzvala loňského mistra III. třídy k odvetě z minulého víkendu. V dalším utkání změřily síly tápající Lišany s rozjetými Mšeckými Žehrovicemi. A jak tato klání dopadla?

FC Jesenice - SK Pavlíkov 3:4 (1:4)

 

Branky: 11. a 79. Bešík, 88. Mutínský - 27., 32, 41. a 45. Jiroušek.

 

One man show Honzy Jirouška. Tak by se dalo nazvat pohárové utkání mezi Jesenicí a Pavlíkovem. Osmnáct minut stačilo pavlíkovskému snajprovi, aby sestřelil domácí celek a nasměroval svůj tým do finálových bojů. Jesenice se v závěru snažila s utkáním něco udělat, kontaktní branka ale přišla pozdě. Odvetu mistrovského zápasu tak domácí nevyužili a hosté vyhráli i druhý vzájemný souboj v krátké době.

 

SK Lišany - SK Mšecké Žehrovice 4:1 (3:1)

 

Branky: 15. a 33. Mutinský, 24. Hrbek a 60. Roušavý - 32. Kočí.

 

Lišany ukončily šňůru prohraných zápasů v pohárovém duelu s našláplými Mšeckými Žehrovicemi. Domácí dali zapomenout na špatný vstup do sezóny, který je nutno říci poznamenaný častými a početnými absencemi. Hosté naopak nevyužili své momentální formy a nepřítomnost kapitána Jana Elsnice se ukázala jako dosti zásadní. Domácí tak jdou dál a bude jen otázkou, zda na vítězství naváží i v mistrovském zápase proti Pavlíkovu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou