POZVÁNKA: Další kolo okresního poháru je za rohem!

0

Další mistrovská utkání nás čekají až o víkend, fotbalový týden si ale můžeme vylepšit dvěma středečními pohárovými zápasy. Tady je pozvánka na dva duely, které druhé kolo okresního poháru nabídne.

FC Jesenice - SK Pavlíkov

 

Ve středu 14. září se odehraje odveta uplynulého soutěžního kola. Své síly změří znovu domácí Jesenice, která na svém hřišti přivítá od 17:00 hod. Pavlíkov, kterému bude jistě chtít oplatit porážku. Podaří se to domácím hráčům? Odpověď se dozvíme za dva dny. Pavlíkov musel na úvod okresního poháru v domácím prostředí zdolat Pustověty (3:1), Jesenice si zastřílela v Kolešovicích (2:6).

 

SK Lišany - SK Mšecké Žehrovice

 

Ve stejný den a ve stejný čas změří své síly Lišany, které přivítají na svém hřišti těžkého soupeře ze Mšeckých Žehrovic. Domácí bojují s absencí několika hráčů a je jen otázkou, jak se po vysoké prohře v Senomatech sejdou. Hosté mají rádi domácí prostředí a velké prostorné hřiště, na kterém mohou kombinovat. Podaří se jim to na suchém a tvrdém hřišti Lišan? Uvidíme. Lišany se do druhého kola dostali venkovním vítězstvím v Kroučové (0:8), jejich soupeř zdolal doma Městečko (3:2).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou