Tuklatům vyšly na jedničku letní posily

0

Tuklaty, 9. místo, 17 bodů

Dvě ze tří letních posil Tuklat ocenil trenér Jirka Halgaš jako opravdové posily. A kdyby v Tuklatech lépe trénovali, nemusí zůstat jen u devátého místa. Uvidíme na jaře.

Jirko, spokojenost?

 

"S body i umístěním musíme být nejspíš spokojeni, i když nejen podle mého názoru to mohlo být o chloupek lepší."

 

Proč to nebylo lepší?

 

"Myslím, že jsme se mohli pohybovat o pár příček výš, ale k tomu je potřeba alespoň dvakrát v týdnu trénovat a to po celou sezónu. Nejen v jejím začátku..."

 

Jak jste spokojeni s kádrem mužstva?

 

"Do mužstva výborně zapadly tři letní posily - Radek Časta, Mára Jansta a dělostřelec Martin Šindelář.  V zimě bychom chtěli přivést alespoň dva mladé hráče, abychom trošku snížili náš věkový průměr."

 

Kdo mužstvo během podzimu táhl nahoru?

 

"Hráčem podzimu bych zvolil D. Jambora, který odehrál podzim ve velkém stylu. O korunku krále střelců usiluje M. Šindelář, který nasázel dvanáct gólů a jen jeden ztrácí na čelo. V brance předváděl tradičně spolehlivé výkony J. Pazdera. Jinak samozřejmě děkuji všem hráčům, není to rozhodně jen o jednotlivcích."

 

Chceš ještě něco vzkázat?

 

"Závěrem chci poděkovat vedení klubu za podmínky, které pro nás vytváří, děkuji V. Barešovi za famózní servis a nádherný pažit, který nám leckdo závidí a samozřejmě našim skvělým fanouškům."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou