V Dobrém Poli probíhají námluvy s novým trenérem

0

Dobré Pole, 12. místo, 10 bodů

V Dobrém Poli nastoupil jako trenér Ondra Exner, ale zhruba v polovině podzimu po vzájemné dohodě působení ukončil. Hodnocení se ujal Ondra Štefančík, který ví, že fyzická příprava byla slabá.

Ondro, proč takové výsledky?

 

"Podzimní část nemůžeme hodnotit nijak pozitivně. I přes dobrou tréninkovou účast v přípravě a na začátku sezony jsme nebyli do soutěže fyzicky dobře připraveni, což se projevovalo v zápasech,  kdy nám hlavně v závěru docházela síla a proto jsme několik dobře rozehraných zápasů prohráli. Nedokázali jsme zvládnout ani sérii 4 domácích zápasů v řadě, ze kterých jsme urvali jen 3 body. Na jaře nás tím pádem čeká většina zápasů venku, kde se body nebudou sbírat lehce. Velká ztráta pro nás je obnovení zranění u Párala, který byl motorem zálohy. Během podzimu se nicméně pročistila atmosféra v kabině, máme dost času se připravit na jarní část a uděláme maximum pro to, abychom se odlepili od spodku tabulky."

 

Vyčníval někdo v sestavě?

 

"Jelikož jsem působil z pozice hráče, nechtěl bych kluky úplně hodnotit. Když to vezmu jako komplet, tak na nás bylo vidět, že skoro nikdo z nás na tom nebyl fyzicky dobře což bylo znát i v zápasech.."

 

Jak to máte s novým trenérem?

 

"Exner skončil po vzájemné dohodě, naše vedení a asi i on sám měli jiné představy o jeho působení u nás, dál k tomu asi nemám co říct. Do konce podzimu tréninky vedl Pepa Strejček, zápasy pak společně s Jirkou Mašatou. Na jaro se nechte překvapit, co se týká nového trenéra, jednání probíhají :-)"

 

Co udělat pro záchranu v zimní přípravě?

 

"Přípravu budeme mít tradiční, tedy tréninky v hale kombinované s venkovním. Byť před sezonou nemáme nastavené pevné cíle na umístění, nechceme se určitě pohybovat u spodku."

   

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou