Stejní hráči soutěž vyhráli, po dvou letech ji zachraňují

0

Bečváry, 14. místo, 6 bodů

Bečváry si zažily krásné roky vzestupu, kdy se probojovaly až do 1.B třídy. Následuje ale pád a po polovině soutěže figurují na posledním místě OP. Co udělat pro záchranu ví trenér, Josef Kuba, který nám poskytl hodnocení podzimní části.

Pepo, spokojeni asi být nemůžete...

 

"S podzimní částí sezóny být spokojeni určitě být nemůžeme, máme jen 6 bodů a krčíme se na posledním místě tabulky."

 

Uspokojily tě alespoń některé zápasy nebo výkony?

"Bylo jen málo zápasů, které by z naší strany snesly přísnější měřítko. Většinou jsme byli pro soupeře málo nebezpeční, nedostáváme se do šancí a bohužel jsme málo důrazní a zodpovědní i před naší bránou. A před oběma brankami se dělá výsledek zápasu! Takže za mne hrubá nespokojenost s podzimem."

 

Co se s touto situací dá dělat?

"Určitě nic nevzdáváme, to můžu slíbit i za hráče. Ale musíme dost věcí změnit abychom byli úspěšní. Musíme začít zimní přípravou, chtěl bych ji udělat náročnější než v předchozích letech. Když jsme před třemi lety postupovali z okresu, všechna mužstva jsme dokázali uběhat. To bohužel pro podzim neplatilo. S únavou přicházejí i nepřesnosti a ztráta koncentrace. I to byl důvod naší špatné bilance. I zranění hráčů někdy mívá původ v tréninku. Dobře trénovaný hráč je ke zraněním méně náchylný."

 

Zimní příprava bude tedy náročná?

"Takže nás čeká dost práce, musíme se na jaro dobře připravit. Chtěl bych sehrát čtyři přípravná utkání, poslední určitě na přírodní trávě. Jsem přesvědčen, že hráči jsou si plně vědomi v jaké jsme situaci a kde jsou její příčiny. Sami jsme se tam dostali, sami se z toho musíme dostat ven! V silách hráčů to určitě je, jen je potřeba to z nich opět dostat jako v době před třemi lety. Jsou to ti samí hráči, kteří dokázali vyhrát tuto soutěž. Teď ji musí zachránit."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou