Hlasujte v sestavách kola pro hráče podzimu. Vytvořte vlastní ideální jedenáctku v neobsazené soutěži a vyhrajte tisíc korun!

0

Fotbalunas.cz přináší čtenářům unikátní možnost zvolit hráče podzimu v každé soutěži. Přestože podzimní sezóna končí, my pokračujeme a budeme Vám i během zimy přinášet zajímavé informace a rozhovory. Zimní pauza odstartuje klasikou - budeme vyhlašovat nejlepšího kanonýra ČR. Následovat bude "zlý muž" a "smolaři sezóny", kde se zaměrujeme na vlastní góly.  

 

Některé soutěže se již minulý víkend uložily k zimnímu spánku a již mají vytvořené sestavy podzimu, proto neváhejte a podporujte svého favorita v anketě o hráče podzimní části. Hlasování je dlouhodobou záležitostí a končí až 15. ledna 2020. Přesto může rozhodnout každý hlas, tak hlasování neodkládejte a podporujte svého koně pravidelně.

 

Neregistrovaní uživatelé mohou hlasovat jednou denně, ale po snadné registraci na našich stránkách dostáváte možnost hlasovat každou hodinu. Pozor, hlasy z účty vytvořených jen pro hlasování jsou před finálním sečtením výsledků vymazány.  

 

Bohužel zatím nemáme redaktory ve všech soutěžích, ale pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu pomocí jednoduchého formuláře ke stažení. Ten nám poté zašlete na info@fotbalunas.cz. Každý správně vyplněný formlulař je vstupenkou do slosovaní o voucher na odběr zboží z fotbalové speciálky SportFotbal.cz v hodnotě 1000 Kč!

 

PSALI JSME: Chystáme nejlepší jedenáctky podzimu

 

Během zimní pauzy nezapomeňte sledovat nadále náš web, protože jak už je zmíněno výše, přineseme vám například soutěž o Krále kanonýrů českých trávníků, tudíž kdo byl na podzim nejlepším šutérem. Představíme i zlé muže, kteří nasbírali nejvíce karet a smolaře, kteří mířili až podivně často do vlastní sítě.

 

PŘIPOMEŇTE SI: Smolař sezóny 2018/2019

 

Samozřejmě budeme pokračovat v populárních fotoseriálech, na webu také najdete nové díly Zápisníku Lukáše Váchy.

 

Dále se můžete těšit i na aktuální novinky ze soutěží. Posilejte nám přes registrovanou sekci fotky z dokopných nebo přestupové kachny. A hned jak se rozjede příprava, neváhejte nasdílet, koho jste v rámci turnajů a přáteláků porazili - včetně pořádné fotodokumentace. Za každý článek, který bude obsahovat zveřejnitelné informace a fotografie se dostávate opět do slosovaní o vouchery na odběr zboží z fotbalové speciálky SportFotbal.cz - losovat budeme jednou za 14 dní.

 

TAKÉ ČTĚTE: Žebřiček TOP 500 kanonýrů ČR 2018/2019 + minulé ročníky 

 

Těšíme se na všechny druhy informací. Že vaše mužstvo posílilo, že změnilo trenéra či jinou zajímavost - pošlete nám to přímo do redakce! Použijte červené tlačítko "Přidat obecný článek" a my vše rychle zveřejníme. Kdo to ještě nevyzkoušel, připomeňte si návod, jak na tři kliknutí poslat informace do redakce.

 

STOJÍ ZA POZORNOST: Zlý můž sezóny 2018/2019 - nejtrestanější hráči

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou