POZVÁNKA: Aritma slaví 100 let od založení klubu

0

Zveme veškeré fotbalové příznivce na oslavy fotbalu pražské Aritmy, která ve středu 8. května oslaví již sto let své existence! Přijďte se podívat na hřiště ve Vokovicích, kde kromě nabitého a pestrého programu bude k vidění předehrávka předposledního kola s rezervním týmem Táborska.

V roce 1919 se stalo spousty zajímavých událostí. Založena byla dnešní politická strana KDU-ČSL, narodil se básník Jiří Orten nebo svět opustil Milan Rastislav Štefánik. Co je však zajímavé z fotbalového hlediska? Vznikly nové fotbalové kluby jako Sigma Olomouc, SK Zlín (dnešní ligový Fastav Zlín), Slavoj Vítkovice (dnešní druholigový MFK Vítkovice) a nebo pražský klub, který nyní oslaví jubileum v podobě 100 let existence - SK Aritma Praha!

 

Ta 8. května bude pořádat v areálu ve Vokovicích oslavy v rámci svého výročí. K vidění bude nabitý a pestrý program, který si můžete prohlédnout v přiložené pozvánce. A-tým se v rámci oslav představí v předehrávce 29. kola Divize A od 18 hodin proti rezervě Táborska. Vrcholem oslav by byla pro veškeré příznivce tohoto klubu jistě výhra, to už je ale na samotných hráčích, jak se s tímto zápasem popasují.

 

„Přijede sice poslední tým, ale o vítězi se rozhodne na hřišti. Samozřejmě uděláme všichni maximum pro to, aby se vyhrálo. Rozhodně nás ale nečeká nic jednoduchého“, říká k mistrovskému klání trenér Tomáš Kubr.

 

Aritma zve veškeré své příznivce, současné i býválé hráče, jejich rodiny a širší veřejnost, aby si našla o svátek cestu do sportovního areálu, kde mohou nahlédnout i do historie tohoto klubu a nasát tak atmosféru z let minulých. Neseďte o svátek doma a zavítejte na oslavy, které budou ve znamení vítězství. Určitě se dá hovořit o vítězství z hlediska historie, samotné výročí se dá nazvat také vítězstvím a divizní zápas? V něm se o vítězi rozhodne na hřišti!

 

„Všichni se na akci moc těšíme. Snažili jsme se udělat maximum, aby se výročí klubu povedlo. Oslovili jsme spřátelené kluby z okolí, s propagací nám pomohla Praha 6. Dělali jsme maximum, aby se tato akce dostala do podvědomí co nejvíce lidí. Cílem je, aby si to všichni zúčastnění užili“, sdělil závěrem představitel klubu Tomáš Kubr.

 

Neseď doma, slez z lavice,

vyraž směrem na Vokovice!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou