Slaný změřilo síly s šestým celkem divize, Brandýsem

0

Slaný sehrálo poslední zápas před startem jara s divizním Brandýsem před skvělou návštěvou téměř stovky diváků.

SK Slaný - FK Brandýs nad Labem 1:3 (0:2)

Branky: 85. Novotný – 25. Moravský, 35. Baloun (pen.), 90. Bojkovič

 

V 18. min. tvrdě vystřelil na Sedláka Reichert, ale bránu minul. Ve 23. min. měli na druhé straně šanci Vimr s Galbavým, ale druhý jmenovaný z dobré pozice střílel vedle pravé tyče brandýské branky. Ve 25. min. doklepl zblízka do sítě na zadní tyči míč Moravský po centru-střele Reicherta - 0:1. Deset minut nato fauloval Sedlák Folwarcznyho a penaltu proměnil s přehledem vytáhlý stoper Baloun - 0:2. Ve 38. min. po centru z levé strany hlavičkoval nebezpečně Hamada, ale minul Sedlákovu bránu. Čtyři minuty před koncem poločasu se do šance dostal Holly, ale ostrý centr přetavit v branku nedokázal.

 

Po změně stran musel Sedlák zasahovat hned ve 48. min., když kryl střelu Hamady. O deset minut později  bombu Galbavého srazili obránci hostujícího celku na roh. V 70. min. se před brankáře prodral Galbavý a míč odražený po jeho střele se dostal k Hořejšímu, který jej poslal na břevno. V 85. min. se dokázal prosadit Danda, ustál ataky obránců a přihrál před bránu nabíhajícímu Novotnému, který zblízka snížil - 1:2. V poslední minutě ale opět udeřili hosté a střídající Bojkovič dal výsledku definitivní podobu - 1:3.

 

Milan Šúr, vedoucí SK Slaný

"Poslední přípravný zápas je za námi. Díky příznivému počasí jsme jej mohli odehrát na trávníku, neboť nejen naši domácí hráči již měli „umělky“  plné zuby. Trenéři si na generálku přáli silného soupeře a ten v sobotu do Slaného přijel. Brandýs je na šestém místě v divizi a disponuje technicky i silově velmi dobře vybavenými hráči. Utkání na našem vedlejším hřišti sledovalo 90 diváků. Za týden již půjde ve Slaném o body, neboť začíná mistrovská soutěž a my přivítáme celek Vykáně, za který nastupují bratři Jarolímové. Výkop je v sobotu 9.3. ve 14:30."

 

Sestava SK Slaný:

Sedlák (60.Sábl) – Hansl, Čablík (60.Volgner), Jaráb, Holly – Křeček, Řehák (60.Žahour), Galbavý – Maroušek ( 60.Novotný), Hořejší,  Vimr ( 60.Danda L.)

Chyběli: Mareš, Zelenka, Tikovský a Kubaška.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou