FK KNĚŽEVES: Ze začátku soutěže přicházely zbytečné ztráty

0

Šesté místo, kladné skóre a kontakt s nejvyššími příčkami. To je postavení Kněževsi, která dle slov Radka Vaníčka nechytal začátek soutěže. Pokud by tým šlapal již od samého začátku, bylo by z toho jistě lepší umístění než nyní.

"Přípravu jsme začali v polovině ledna 2x v týdnu, z toho jednou v tělocvičně. Od února jsme přidali sobotní trénink venku a 2x v tělocvičně na MOA. Od březena chodíme jen ven 3x v týdnu a budeme tak pokračovat až do zahájení," sdělil k přípravě Radek Vaníček.

 

Změny se žádné neudály, a tak bude Kněževes ve stejném složení jako na podzim. "Z podzimu nás nejvíce mrzí začátek, kdy nám trvalo, než jsme se dostali do tempa a několikrát zbytečně ztratili. Na jaře se těmto ztrátám chceme vyhnout a hrát to někde nahoře," řekl závěrem kněževeský fotbalista.

 

Během přípravy odehrála Kněževes pouze jediné přípravné utkání, a to 11. února na UMT v areálu Tatranu Rakovník s Lužnou. Se soupeřem z nejnižší krajské soutěže skončil zápas smírně - 2:2. V jednání byly i další přípravné zápasy, ale jak s Chrášťany, tak s Kolešovicemi z toho sešlo.

 

Jarní část soutěže započne Kněževes na Lánech, kde to bude pro partu kolem Jana Vrábíka hodně těžké. Výkop je stanoven na 31. března od 16:30h. Lánským fotbalistům má Kněževes co oplácet, neboť ve 2. kole schytala od Lán bůra na domácím hřišti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou