FOTO: SK Rakovník změřil síly se starším dorostem Dukly Praha

0

Do Rakovníka zajížděl o víkend mladší a starší dorost Dukly Praha. Starší dorostenci změřili své síly s A-týmem SK Rakovník, mladší dorostenci se starším dorostem SKR. Jak si divizní celek poradil s ligovým dorostem?

SK Rakovník A – Dukla Praha U-19 2:2 (2:1)

 

Trenér Šíma neměl k dispozici M. Schwendta, Duchoně, J. Červeného či Bestu. Šanci dostali v utkání hráči ze širšího kádru. Hostující mladíci od počátku praktikovali totální fotbal, který dělal krajním hráčům Rakovníka velké problémy. Do vedení se dostali Rakovničtí ve 25', kdy se po otočce ve vápně prosadil Z. Schwendt, který celou podzimní část strávil na marodce po operaci – 1:1.

 

Pražané ale velmi dobře kombinovali a opticky měli převahu. Krátce po půl hodině hry se dočkali vyrovnání po rychlé kombinační akci – 1:1. O pár minut později ale udělal chybu v rozehrávce pražský gólman a Sklenka zakončil volejem do prázdné branky – 1:2.

 

Druhý poločas trenér Šíma prostřídal sestavu a Dukla ještě více převzala otěže hry. Vzhledem k průběhu hry se dočkala zaslouženého vyrovnání, když kombinační akci zakončil pražský hráč do prázdné branky. Největší šancí SK byla střela Čecha, který se za vápnem opřel do míče a proti jeho povedenému pokusu se neméně dobrým zákrokem blýskl druhý gólman Dukly.

 

,,Dukla ukázala, jak se hraje totální fotbal. Jejich herní projev byl dobrý. V utkání nastoupila i řada hráčů z rezervy, což mě těší,“ ohlédl se za utkáním hrající trenér rezervy Petr Kýzl.

 

,,Zkoušeli jsme různé varianty sestavy a hráče na neobvyklých postech. Hráli jsme s kvalitním soupeřem, který byl výborný při hře s míčem,“ zhodnotil utkání trenér A-mužstva Libor Šíma.

 

SKR: Kabele (46. Pešek) – Beneš, Polák, Gašpárek, Severin – J. Krupička, L. Krupička, Pucholt, Sklenka, Spal – Z. Schwendt. Hokejově střídali: Kýzl, Mareš, Čech, Trégr, Faigl, R. Hamouz a Titlbach. Trenér: Libor Šíma.

 

V dalším přátelském utkání se představí hráči SKR v sobotu 17. února od 10h na UMT v Rynholci proti Hostouni (Divize B).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou