Vyptali jsme se výherců tipovačky kolínského okresu

0

Jak jistě víte, celý loňský podzim měla tipovačka kolínského okresního přeboru své sponzory. Byli jimi Pivovarská prodejna pana Keltnera, Fitness klub Trojka a bar Alcatraz. Sponzorům ještě jednou patří velký dík za podporu vítězům jednotlivých fází. A my jsme se nyní poptali, jak s cenami výherci naložili.

První cenu na nákup piva v hodnotě 500,- Kč získal Martin Novák: "Nejprve bych rád poděkoval panu Keltnerovi a jeho Pivní prodejně za věnování jedné z cen do Tipovačky. Zároveň poděkování patří i Vám, p. Stoupo, za organizaci a administraci webu, bez které by to nešlo. 

 

Poukázku na výběr piva jsem obdržel v poločase 6. kola a po příchodu do kabiny jsem byl okamžitě zkasírován naším pokladníkem s tím, že samotná poukázka bude využita na nákup piva na podzimní rozlučku (dokopnou). Jsem rád, že jsem mohl něčím do kabiny přispět. Vzhledem k tomu, že jsem na Kolinsku náplava z Liberce a zabloudim, kde se dá, tak nákupu se ujal někdo ze spoluhráčů a poukázka se proměnila za 30l sud Plzně. Samozřejmě s doplatkem z týmové kasy :). A že rozlučka stála po tak úspěšném podzimu za to, je asi zbytečné dodávat. Doufám, že nás ještě jedna pořádná oslava na konci ročníku čeká ;-)." 

 

Výherce dalších dvou cen této fáze se nám zkontaktovat nepodařilo, ale informace máme od Jakuba Herverta, výherce druhé ceny baru Alcatraz: "Zatím jsem to ještě nestihl, ale poukaz platí do konce března a určitě ho využiji." 

 

Také Jan Špinka se s námi podělil o informaci, jak naložil on se svojí výhrou (třetí cena Alcatrazu): "Sám nestíhám, ale poukaz jsem dal svojí sestře a věřím, že si pěkně s partou popili :-)"

 

Další výherce se nám zatím nepodařilo kontaktovat, ale pokud se nám podaří zjistit, jak například ocenění cvičili v Trojce, tak se to tady brzy dozvíte. Jinak se určitě můžete těšit na další kola tipovačky kolínského okresního přeboru. Pokud máte tipy na sponzory, tak nás neváhejte kontaktovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou