Část velimské rezervy již trénuje

0

O tréninkových dávkách pro hráče velimského béčka, které si jako nováček vede velmi dobře v okresním přeboru Kolína, se rozpovídal vedoucí mužstva Jaroslav Češpiva.

Základní kádr béčka tvoří čtyři skupiny hráčů. Do první skupiny (základní kádr) patří zkušení hráči, kteří už ukončili své působení v áčku. Druhou ti, kteří do kádru áčka ještě z různých důvodů nenakoukli. Třetí skupinu tvoří mladí hráči, kteří trénují s áčkem a hrají za béčko nebo za áčko. Ve čtvrté jsou pak vybraní starší dorostenci, kteří hrají za dorost, ale podle potřeby se zapojují v béčku (áčku).

 

Skupina 2., 3. a 4. už je od začátku ledna v plném tréninku (v áčku či dorostu). Ostatní zahájí trénink 6.února. I mně se zdá, že je to pozdě, ale proč ne. U našeho béčka to už je tradice a zatím to vycházelo.

 

Přestupy, příchody a odchody? To se béčka asi nedotkne. Do kádru by se měl vrátit Libor Sixta (dlouholetý kapitán), který podzim vynechal pro zranění. První tréninková jednotka béčka bude 6.2.2018. Trénovat se bude na velimské umělé trávě.

 

 

Přípravné zápasy.

 

FK Bohemia Poděbrady B vs FC Velim B

so, 24. 2. 2018 14:00. /Umělá tráva Poděbrady/

 

 

FK Loučeň vs FC Velim B 

so, 03. 3. 2018 10:15 - 12:00. /Umělá tráva Poděbrady/

 

 

TJ Sokol Jestřábí Lhota vs FC Velim B

so, 10. 3. 2018 14:00. /v Jestřábce/

 

 

SK Bečváry vs FC Velim B

so, 17. 3. 2018 14:00. /v Bečvárech/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou