FOTO: Charitativní akce Nakopeme dětem má za sebou třetí ročník

0

Rakovník - Druhou prosincovou sobotu se uskutečnil ve sportovní hale již třetí ročník úspěšné charitativní akce Nakopeme dětem pořádanou místní firmou LOEX v čele s Janem Loderem. V Rakovníku tak bylo opět k vidění několik známých jmen jak z prostředí fotbalového, tak i kulturního.

Příchozí diváci mohli v hale sledovat souboj pěti týmů, které hrály způsobem každý s každým. Real Top Praha, nabitý celebritami, dal dohormady dva týmy. Dále se na palubovce představil Retro Atlantic, LOEX a Okresní sebranka. Mezi zápasy probíhaly různé aktivity a tombola, kde mohli návštěvníci akce vyhrát zajímavé ceny.

 

Akcí prováděl Pavel Nečas, známý též jako boss Matějka z Okresního přeboru. Za neziskovou organizaci Zdravotní klaun byl v hale přítomen klaun Evžen Hustoles. Turnaj s přehledem odřídil Milan Vyhnanovský. Stejně jako předešlý ročník nechyběla kamera České televize, přítomen zde byl i Seznam.cz.

 

Zisk pro SOS Andělé z předešlého ročníku činil 215 351 Kč. No a letos? Celkový výdělek dosáhl na báječných 322 tisíc! Ten byl rozdělen mezi Lukáše Váchu, který je odkázaný na elektrický vozík. Dále pro organizaci Zdravotní klaun a Majdu Rajchlovou z Lišan. Další část výdělku putovala do dětského domova Nové Strašecí a pro děti z azylových domů.

 

Zápasy

 

LOEX - Retro Atlantic 2:1

 

Real Top Praha (1) - Okresní sebranka 4:0

 

Retro Atlantic - Real Top Praha (2) 1:2

 

LOEX - Okresní sebrana 6:2

 

Real Top Praha (1) - Real Top Praha (2) 5:6 po pen.

 

Okresní sebranka - Retro Atlantic 1:6

 

LOEX - Real Top Praha (2) 6:5 po pen.

 

Real Top Praha (1) - Retro Atlantic 3:4

 

Okresní sebranka - Real Top Praha (2) 4:2

 

Real Top Praha (1) - LOEX 3:5

 

Tabulka

 

1. LOEX                         18:11     11b

2. Real Top Praha (2)    14:15      6b

3. Retro Atlantic             12:8         6b

4. Real Top Praha (1)    15:14      4b

5. Okresní sebranka        7:18      3b

 

* o druhém a třetím místě rozhodoval vzájemný zápas

 

Individuální ocenění

 

Nejlepší střelec: Tomáš Pešír, 7 gólů

 

Nejlepší brankář: Jakub Štefek

 

Nejlepší hráč: Lukáš Roubík (LOEX)

 

Pár slov k turnaji nám řekl i Jan Rajnoch. "Super akce, s Honzou Loderem se známe, sponzoruje nás, chodí si zahrát s námi. Minulý ročník jsem tu nebyl, tentokrát to vyšlo. S každým jsme si dobře zahráli, přispělo se na dobrou věc, takže za mě povedená akce," sdělil po skončení akce velezkušený fotbalista, hájící nyní barvy pražského Motorletu (Divize B).

 

Své k celé akci měl samozřejmě i sám organizátor Jan Loder, který neskrýval spokojenost, ale také to, že se sám nemohl do hry zapojit. "Jsem spokojen, že akce proběhla v klidné a přátelské atmosféře a že splnila svůj účel. A tím bylo ne jen to, že se lidé mohli v sobotu pobavit a odreagovat nad sportovním výkony a podívat se naživo,  jak hrají fotbal známé osobnosti, ale samozřejmě vybrat dostatek peněz na dobrou věc. Zároveň se také návštěvníci i hráči mohli více dozvědět o lidech a organizacích, pro které byl výtěžek z této akce určen. Co mě nepotěšilo bylo to, že jsem se nemohl sám trochu proběhnout."

 

A jak to bude s dalším ročníkem úspěšné akce? "Diváci se mohou určitě těšit na další ročník, ale je ovšem velkou otázkou, kde se uskuteční. Vzhledem k nejasnostem kolem haly a neochota vedení města tomu nějak pomoci, je bohužel i pravděpodobné, že příští rok nebude možné v tento čas zde akci udělat. Další možností je to buď udělat v daný čas úplně někde mimo naše město a nebo na konci léta na venkovním fotbalovém hřišti v Rakovníku (pokud bude možné ho využít). Ale bohužel samozřejmě není možné dlouho čekat a rozhodnout se na poslední chvíli, a proto se tím, kde udělat další ročník, budu zabývat hned začátkem roku," řekl na závěr organizátor k dalšímu ročníku.

 

V galerii jsou parádní kousky od Petra Růžka, kterému děkujeme!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou