Okresní přebor mladších žáků má čtyři týmy. S fotoaparátem jsem zašel do Volar, kde domácí Tatran hostil Vimperský Šumavan

0

Pěkné utkání skončilo výhrou hostí, po bezbrankovém poločase přišly góly až v druhém. Domácí hrají soutěž prakticky se starší přípravkou, tedy hráči ročníku 207/2008. Se silným soupeřem hráli domácí kluci velmi dobře a byť prohra je vysoká zanechali na hřišti výborný dojem, což ocenili diváci potleskem všem a ternér hostí Jaroslav Uhlík volarské naděje pochválil za aktivní hru.

Tatran Volary - Šumavan Vimperk 1: 13 (0:0)

   Jak výsledek ukazuje druhý poločas plně ovládl tým z brány Šumavy. Volarští, jehož tým tvoří zejména hráči starší přípravky tedy ročník 2007/08 odehrál se staršími soky solidní zápas.

   První poločas byl vyrovnaný a domácí velmi dobře bránili. Zejména obrana v čele s gólmanem Honzou Kubovským zabránili všem nebezpečným akcím vimperských a po zásluze se šlo za bezbrankového stavu do kabin.

    V druhém poločase již vimperští dominovali. Mladším volaranům rychle docházeli síly a hosté začali sypat branky. Domácí mladé naděje je třeba pochválit za stále aktivní hru. S celkem Vimperka sehráli nejmladší tatraňáci výborný zápas i přes vysokou porážku. Hráči obou týmů hráli stále aktivně a zejména volarští se snažili. Vimperští lépe kombinovali a byli lepší na míči. Domácí šlechtí bojovnost,i nasazení a hráči obou potom ukázali  jak se hraje srdíčkem. Chválím všechny aktéry byl to prima zápas, který se líbil a diváci, kteří z velké míry tvoří rodiče klukům obou týmů zatleskali.

Trenér domácích Lukáš Iliev. Hrajeme soutěž prakticky s přípravkou to jsou kluci o dva roky mladší než vimperští. Kluci z Vimperka hráli zejména v druhém poločase výborně. Já i přes prohru spolu s kolegou Jirkou Svintekem musíme klukům poděkovat za snahu a hlavně nasazení. V druhém poločase to bylo i o fyzičce, ale i tak to odehráli výborně.

   Trenér a ředitel Šumavanu Jaroslav Uhlík v jedné osobě volarské pochválil zejména za výborný první poločas. ,,Hráli velmi dobře a snažili se. My zejména v prvním poločase byli liknavý, ale to neznehodnocuje výkon soupeře. V druhém poločase to byla již naše převaha a góly. Přes všechno to byl s obou stran velmi dobrý zápas. Je jen škoda, že tady místní areál i fotbal je v takovém špatném stavu tím nemyslím děti s těmi trenéři pracují velmi dobře. Je mi to hodně líto, zejména při vzpomínkách na to jaký se zde hrál fotbal na všech úrovních a muži tvrdili muziku v B třídě. No, je to pryč a mají tady asi o čem přemýšlet.

Nejlepší hráč Tatranu Michal Smažík. Bylo to dobrý hráli jsme a snažili tak, aby to byl fotbal. Za gól jsem rád. Jsem rád, že mně doprovází a sleduje táta, se kterým to doma proberem. Na dotaz komu fandí odpověděl, v České lize nikomu a jinak Barceloně a hráč to je Neymar.

Nejlepším hráčem hostí z mého pohledu byl David Uhlík.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou