Nedělní příprava

0

Krátke info z nedělní přípravy.

Štítina - Vítkovice-Svinov 2:2 (0:1)

Druhý přípravný zápas vyšel našemu mužstvu daleko lépe. Mužstvo již o sobě více vědělo a hra,  zejména ve druhém poločase,  měla již  hlavu a patu. Celkově měl zápas vyrovnaný průběh. Více brankových příležitosti ve druhém poločase si vytvořilo naše mužstvo. Bohužel bez gólového efektu. O vítězství přišlo až v samotném závěru utkání. Soupeř vyrovnal v době, kdy na ukazateli času již svítila 91.minuta. Škoda. Naše mužstvo by si vítězství proti soupeři, který přijel s početným hráčským kádrem 20-ti hráčů, plně zasloužilo.

Branky Štítiny: Graf, Halška.

Zdroj: http://www.stitinafotbal.cz

 

Otice - Melč 3:2

Zápas se odehrával za trvalé převahy Otic, které si vypracovaly řadu šancí, které likvidoval výborně chytající brankář hostí. Melč hrála převážně na rychlé brejky a nakopávané míče za domácí obranu.

Branky: Vitásek 2, Borunský - Škrobánek, Čapec vlastní

 

Holasovice - Březová 1:5 (1:2)

Březová po celý zápas diktovala tempo hry. Domácí se k šancím moc nedostávali. Skóre otevřel po centru z pravé strany hlavou Cihlář - 0:1. Holasovice vyrovnali ze standardní situace - 1:1. Březové vrátil vedení z pokutového kopu Martin Šuhajík - 1:2. V podobném duchu se nesla i druhá půle, když Březová hned zpočátku zvýšila na rozdíl dvou branek. Další branku přidal Martin Šuhajík opět z pokutového kopu - 1:4. Konečnou podobu výsledku, dal Šustek, který zužitkoval nezištnou přihrávku svého spoluhráče - 1:5.

 

Slavia Opava - Hradec nad Moravicí 2:4 (2:2)

První dějství bylo vyrovnaná a Slavia Opava naznačila, že by to pro okresní přebor mohlo být na dobré cestě. Dvakrát se dokonce ujala vedení, když se úspěšným střelcem stal kanonýr Mařádek. Hradec, ale vždy našel odpověď, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu. Do druhého dějství Opava vystřídala šest hráčů, a na její hře to bylo poznat. Hradec ve druhé polovině vsítil další dvě branky, když využil chyby, které jim Opava nabídla a zápas dovedl do vítězného konce.

 

Litultovice - Zlatníky 3:6 (2:3)

Hrálo se ve svižném tempu, kde byly Zlatníky lepším týmem a zaslouženě vedly... my vyrovnali na 1:1 po centru Michala Grygara z levé strany, který si za záda hostujícího gólmana nešťastně srazil zlatnický obránce. Další naši branku měl na svědomí už přímo Michal Grygar, který si skvěle zpracoval dlouhý pas ze středu hřiště za dva stopery a chladnokrevně překonal Janetzkého a snížil tak na 2:3. Poslední náš gól byl v režii Ondřeje Haase, který z prvé trefil míč, letící z pravé strany, přesně k levé tyči... tím snížil na 3:4... poté jsme dostali 2 góly z povedených brejků a zápas skončil 6:3 i přesto, že jsme v druhé půli byli lepším týmem.

Autor: Ondřej Doležel

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou