Jesenice těsně podlehla rezervě Tatranu

0

Jesenice - Krásně připravené hřiště v Jesenici a úvodní přátelské utkání pro oba celky. Hosté začali v pátek prvním tréninkem a duel sloužil jako uvítací před naskočením do tréninkového drilu. Podobně na tom byli také domácí.

FC Jesenice - TJ Tatran Rakovník B 2:3 (1:1)

 

Od úvodních minut byli hosté fotbalovější, ale domácí hozenou rukavici přijali a v první půlhodině se hrál zajímavý fotbal. Hosté neproměnili dvě šance, když se zastřelovali Kapoun se Sajnerem. A tak přišel trest. Jeníček si pohrál s hostující defenzivou a mazácky přehodil vyběhnuvšího Tůmu - 1:0.

 

Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Kapoun krásnou uličkou prohodil míč do běhu Sajnerovi, jehož bombu pod břevno zastavila až síť - 1:1- Domácí odpověděli šancí Kotka, ale Tůma byl na místě. Stejně jako na druhé straně vychytal Bajer nebezpečnou hlavičku Kapouna.

 

Druhá část byla ze strany hostů ovlivněna střídáním a chvilku trvalo, než si hráči na sebe zvykli, čehož domácí využili. Šťastný potrestal nedorozumění v defenzivní činnosti Tatranu a skóroval - 2:1. Po hodině hry ale bylo opět srovnáno, když se z dvaceti metrů opřel do míče Weis a nekompromisně jej poslal pod břevno - 2:2.

 

V dalším průběhu měli hosté více šancí na to, aby strhli zápas na svou stranu, ale ujala se pouze jediná. Kapoun si na vápně stáhl míč na prsa, uvolnil se a krásným rohlíčkem obstřelil brankáře Bajera - 2:3.

 

Zdeněk Weis, trenér Tatranu: "V pátek jsme se poprvé sešli a kluci dostali hned do těla, ale jsem rád, že si mohli zahrát. Bylo to takové seznamovací utkání, při kterém bylo znát, že jsme po skoro dvou měsících na hřišti, ale splnilo účel. Hlavně první půlhodina byla z naší strany slušná."

 

Jesenice: Bajer - Lieber, Mutinský, Kohout, Altman - Fiala, John, Kapoun, Šťastný - Kotek, Jeníček. Hokejově střídali: Moučka a Horvát. Trenér: Bedřich Bočánek.

 

Tatran: Tůma - Přibyl, Vrábík, Šika, Kroupa - Weis, Konopásek - Čermák, Kapoun, M. Kučera - Sajner. Hokejově střídali: Jiřík, Hájek, Sýkora, L. Skoupý a Sattler. Trenér: Zdeněk Weis.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou