Známe složení týmů I.A třídy!

0

Chybělo Vám na webu složení týmů I.A třídy pro nadcházející sezónu? Tak teď už nebude!

Další ročník I.A třídy je za dveřmi a v něm neuvidíme už SK Horní Břízu, TJ Slavoj Žihli a TJ Slavoj Mýto. Všichni tři totiž míří o stupínek výš, do Krajského přeboru. Naopak dolů do I.B tříd míří týmy TJ Tlučná, TJ Sokol Město Touškov, SK Kdyně 1920 a TJ Sokol Pačejov.

 

Stejně jako v minulém ročníku, tak i v tom nadcházejícím uvidíme FK Nepomuk, TJ Košutku Plzeň, která zvládla barážový duel s Meclovem. Dále pak TJ Sokol Křimice, které rovněž zvládly baráž, když v celkovém součtu porazily Hrádek 6:1. Uvidíme také TJ Start Tlumačov či FK Horažďovice, které ač přes slibnou remízu 1:1 v Nýrsku, nezvládly domácí odvetný duel a v celkovém součtu prohrály 3:7 a do Krajského přeboru tedy nepostoupily. Baráž o zachování soutěže i v dalším ročníku vyšla také Mochtínu, který porazil ve dvojutkání Malesice celkově 8:2. Poslední tři zástupci, kteří budou nastupovat na trávníky v I.A třídě jsou TJ Žichovice, TJ Keramika Chlumčany a TJ Sokol Kralovice. Sedm dalších týmů bude nových.

 

Začneme sestupy z Krajského přeboru. Dolů do I.A třídy míří SSC Bolevec, který nezvládl baráž s Mýtem. Pak také uvidíme fotbalisty Zruče, Svéradic a béčka Rokycan. Z I.B tříd uvidíme TJ Sokol Plzeň – Černice, SK Plzeň – Bukovec a TJ Sokol Mrákov. Všichni tři totiž dokázali vyhrát své soutěže, což jim zaručilo účast v I.A třídě v sezóně 2017/2018.

 

Seznam týmů v I.A třídě v ročníku 2017/2018:

FK Nepomuk

TJ Košutka Plzeň

TJ Start Tlumačov

TJ Sokol Křimice

FK Horažďovice

FK Svéradice

SSC Bolevec

TJ Sokol Mochtín

TJ Žichovice

TJ Sokol Plzeň – Černice

FC Rokycany B

TJ Keramika Chlumčany

SK Plzeň – Bukovec

TJ Sokol Mrákov

TJ Sokol Kralovice

TJ Zruč

 

Los prvního kola ročníku 2017/2018:

Sobota 12. 8. 2017, 17:00

FK Nepomuk – TJ Zruč

TJ Košutka Plzeň – TJ Sokol Kralovice

TJ Sokol Křimice – SK Plzeň – Bukovec

SSC Bolevec – TJ Sokol Plzeň – Černice

TJ Sokol Mochtín – TJ Žichovice

 

Neděle 13. 8. 2017, 16:00

TJ Start Tlumačov – TJ Sokol Mrákov

FK Svéradice – FC Rokycany B

 

Neděle 13. 8. 2017, 17:00

FK Horažďovice – TJ Keramika Chlumčany


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou