Štěpánkovice se rozložily zevnitř

0

Štěpánkovice asi ještě doteď nemohou pochopit, jak mohly z I. A třídy spadnout. Nováček soutěže se po podzimu držel na medailových stupíncích, jenže poté evidentně usnul na vavřínech. Po sérii jarních porážek se mužstvo začalo rozkládat zevnitř, což vyvrcholilo šokujícím sestupem. 

„Je to velké zklamání, ale sestup jsme si zavinili úplně sami. Začátek jara ještě probíhal v pořádku, jenže po vítězství v okresním poháru pro nás sezona zřejmě skončila. Mužstvo se postupně začalo rozkládat zevnitř. Vytvořily se skupinky, když to někteří hráči jako Michal Grigarčík a Lukáš Kufka úplně nahlodávali. Dodnes si vyčítám, že jsem tehdy nezakročil důrazněji a nevyhodil je. S přibývajícími porážkami mužstvu scházela pokora, když kluci svalovali vinu jeden na druhého. Třeba po posledním zápase v Krásných Loučkách si šli někteří druhé den zahrát za béčko. Já bych naopak po sestupu týden ostudou nevylezl z baráku. Dále nám oproti podzimu scházela bojovnost. Dresy se občas nemusely ani prát, protože vůbec nebyly zpocené. Bohužel se ukázalo, že v dnešní době nemůžete spoléhat pouze na vlastní odchovance. Do mančaftu se bude muset sáhnout a doplnit ho z vnějšku,“ rozohnil se štěpánkovický trenér Jindřich Harazim.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou