SROVNÁNÍ: Pačejov na podzim a na jaře

0

Pojďte se podívat, jak se dařilo týmům na podzim, a jak na jaře. V dalším pokračování seriálu "SROVNÁNÍ" se podíváme do Pačejova, který si na jaře o příčku polepšil.

 

 

TJ Sokol Pačejov

 

Statistiky podzimní části:

Bilance: 6 – 0 – 9

Skóre: 24:31

Body: 17

Umístění: 14. místo

 

Pačejov měl obě poloviny sezóny celkem vyrovnané. Podzim byl ale přeci jen o trochu lepší, alespoň bodově. Pačejovští vstoupili do nové sezóny výborně, když po dvou kolech měli na kontě šest bodů za venkovní vítězství z Mochtína a Kdyně (shodně 1:2 pro Pačejov). Pak následovala série sedmi zápasů, ze kterých Pačejov vytěžil pouhé tři body, a to za výhru v Plzni proti Košutce (1:3). V 10. kole se podařilo Sokolu remizovat s Nepomukem, který následně domácí porazili po pokutových kopech. V posledních třech kolech podzimu Pačejov naděloval. Nejprve doma rozdrtil Kralovice 5:0, poté sice prohrál v Horažďovicích 2:0, ale chuť si spravil v posledním kole podzimu proti Tlučné, které uštědřil debakl 7:2.

 

Statistiky jarní části:

Bilance: 3 – 4 – 8

Skóre: 18:30

Body: 15

Umístění: 13. místo

 

Jaro začal Pačejov vyhranými pokutovými kopy proti Mochtínu a proti Křimicím. V 19. kole přišlo největší překvapení kola, kdy Jakub Kozlík vychytal střelce Žihle a mohl se společně se spoluhráči radovat z hubeného vítězství 1:0! Do konce sezóny vyhráli Pačejovští už jen dvakrát, a to doma nad Košutkou a poté v Tlumačově. S 1.A třídou se Pačejov rozloučil porážkou 3:2 v Tlučné.

 

Celková statistika:

Bilance: 11 – 0 – 19 

Skóre: 42:61

Body: 32

Umístění: 13. místo


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou