Vítkov doplatil na neproměňování šancí

0

Fotbalisté Vítkova si jistě minulou sezonu malovali v mnohem světlejších barvách. Někdejší účastník krajského přeboru se chtěl motat na špici tabulky, jenže realita smělým plánům rozhodně neodpovídala. Své kvality mužstvo prokázalo až ve druhé polovině jara, kdy se definitivně zbavilo záchranářských starostí. 

„Ve Vítkově nejsme s předešlou sezonou příliš spokojeni. Určitě jsme měli v tabulce skončit výše. Naší největší bolestí bylo neproměňování šancí a v závěru sezony nás dost limitovala velká marodka. V utkání proti Chlebičovu se nám bohužel zranili Mikulenka, Kalivoda a Ječmének, což nás hodně poznamenalo. Hlavně nás ovšem srážela špatné střelba, když především Černín s Jurečkou zahodili spoustu tutovek, zatímco soupeři většinou trestali naše chyby a my jsme museli dotahovat. Naštěstí se nám koncem jara povedly zápasy s týmy ze spodku tabulky. V téhle šňůře jsme udělali spoustu bodů, které rozhodly o naší záchraně. Mužstvo bych chtěl pochválit, že se tehdy perfektně semklo. Také herní projev nebyl úplně špatný. Na naše výkony se dalo koukat. Naopak teď musíme zapracovat na fyzičce, která nebyla ideální,“ podotkl vítkovský kormidelník Miloš Grepl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou