SROVNÁNÍ: Kdyně na podzim a na jaře

0

Pojďte se podívat, jak se dařilo týmům na podzim, a jak na jaře. Včera jsme zavítali do Města Touškov, dnes se podíváme o šedesát kilometrů jižněji, do okresu Domažlice, kde leží více než pětitisícové městečko Kdyně.

 

 

SK Kdyně

 

Statistiky podzimní části:

Bilance: 6 – 0 – 9

Skóre: 14:27

Body: 18

Umístění: 11. místo

 

Kdyni podzimní část sezóny vyšla mnohem lépe než ta jarní. Šest vítězství na kontě bylo pro Kdyňské fotbalisty úspěchem, neb je získali pouhými čtrnácti vstřelenými brankami. Kdyni ale začátek sezóny příliš nevyšel. V šesti zápasech dokázala vstřelit jediný gól a schytala hned tři debakly. Poté přišla série pěti vítězství v řadě, kdy Kdyňští postupně porazili Touškov, Žichovice, Kralovice, Košutku a Horažďovice. Ve zbývajících čtyřech kolech už ale Kdyně vyhrála jen jednou, a to v Tlučné. Kdyni pak nevyšla ani dohrávka s Žihlí.

 

Statistiky jarní části:

Bilance: 2 – 2 – 11

Skóre: 13:37

Body: 10

Umístění: 14. místo

 

Jaro Kdyni ale nevyšlo. V útoku zlepšení nepřišlo a herně to také nebylo to pravé ořechové. Z vítězství se tým z Domažlického okresu radoval pouze čtyřikrát, když porazil pouze Pačejov s Touškovem, kterému Kdyňští uštědřili šestibrankový debakl, a pak Tlumačov s Nepomukem po pokutových kopech. Vrcholem zmaru byla domácí porážka ve 28. kole 1:2 s Tlučnou, která zapsala první tři body v sezóně. 18.6.2017 se Kdyně rozloučila s 1.A třídou porážkou doma s Mochtínem, který zvítězil 2:0.

 

Celková statistika:

Bilance: 10 – 0 – 20 

Skóre: 29:65

Body: 29

Umístění: 14. místo


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou