SROVNÁNÍ: Touškov na podzim a na jaře

0

Pojďte se podívat, jak se dařilo týmům na podzim, a jak na jaře. Dnes je vydán druhý článek tohoto miniseriálu, ve kterém se podíváme do Touškova, který si na jaře pohoršil.

 

 

TJ Sokol Město Touškov

 

Statistiky podzimní části:

Bilance: 5 – 0 – 10

Skóre: 28:31

Body: 17

Umístění: 13. místo

 

Touškov měl na podzim výsledky jako na houpačce, ale počet proher byl přeci jen vyšší než výher. Touškovští dokázali porazit Pačejov, Tlučnou, Chlumčany, ale také třeba Kralovice a Nepomuk, tedy týmy, které byly v tabulce ve výrazně lepším postavení než Touškov. Dobrý zápas odehráli fotbalisté ze severozápadní části Plzně také proti Horní Bříze, se kterou dokázali remizovat 0:0 a podlehli ji až na pokutové kopy.

 

Statistiky jarní části:

Bilance: 1 – 2 – 12

Skóre: 33:66

Body: 7

Umístění: 15. místo

 

Jaro bylo pro Touškov výrazně horší. Touškovští totiž dokázali získat pouhých sedm bodů, když porazili pouze Tlučnou a zbylé čtyři body získali díky vyhraným pokutovým kopům v Pačejově a doma proti Mýtu. Velkým překvapením byl debakl ve střelecky impotentní Kdyni, která Touškov ve dvaadvacátém kole rozdrtila doma 6:0! Celkový herní propad Touškova se podepsal i v umístění v tabulce. Touškov si pohoršil o dvě místa, skončil předposlední a s 1.A třídou se rozloučil domácí porážkou 3:5 s Žichovicemi.

 

Celková statistika:

Bilance: 8 – 0 – 22 

Skóre: 29:149

Body: 6

Umístění: 15. místo


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou