Rezerva rakovnického SK proti dorostu. Výsledek? Výhra mladíků!

0

Rakovník - Ve středu se odehrálo v městském areálu Zátiší přátelské utkání rezervního týmu SK proti dorostencům téhož klubu.

Původně měli starší dorostenci nastoupit ve středu od 19.00 s pražským Zličínem, hrajícím I. A třídu mužů. Pražané ale utkání odvolali. Rakovničtí vytvořili náhradní plán a s dorostenci, připravující se na Českou divizi dorostu, si zahrála rezerva. Toto utkání se hrálo již v zimě, kdy rezerva vyhrála 7:1. Dorostence tehdy zničil pěti góly nynější kouč dorostu Marek Tvrz.

 

Oba dva týmy nastoupily velmi opatrně. První šanci a hned velkou měl zkušený Fojtík, ale pokutový kop poslal jen do břevna Loučkovy branky. Ve 12‘ O. Hulu vyslal dlouhým míčem Mezei, který připravil ještě lepší pozici Kalašovi, který se nemýlil – 1:0. O dvě minuty později krásnou individuální akci předvedl O. Hula, ale Špaček akci zakončil střelou nad. Další obrovskou šanci měl Mezei, který šel úplně sám na Peška. Příležitost ovšem vyřešil zakončením jen do brankáře rezervy. Po půl hodině hry aktivně hrající dorostenci navýšili vedení, kdy Špaček vyslal Kalaše – 2:0. Ve 34‘ Kalaš uvolnil Mezeie, který udělal Peškovi kličku a zakončil do prázdné branky – 3:0.

 

V 52‘ trestný kop J. Hamouze Louček vyrazil a nikým neatakovaný Nováček zakončil do prázdné branky – 3:1. Dorostenci ale zareagovali pěkným fotbalovým momentem, kdy O. Hula vybojoval míč, předložil jej Kalašovi, který ranou do šibenice zkompletoval hattrick – 4:1. V 57‘ se pěknou individuální akcí blýskl hrající trenér rezervy Kýzl, ale své zakončení poslal jen do tyče Loučkovy branky. Dorostenci byli dále při chuti a v 63‘ využil Kalaš pasu Bučáka a střelou na zadní překonal Peška – 5:1. Poslední slovo měl v 70‘ veterán Plaček, který po rohovém kopu upravil skóre na konečných 5:2.

 

Ohlasy

 

Marek Tvrz /trenér U-19/: ,,Z utkání jsem měl obavy po náročném úterním tréninku. Šedesát minut jsme ale hráli velmi dobře, kdy jsme utkání rozhodli. Těší mě, že začínají postupně fungovat na hřišti věci, které jsou pro naši hru nezbytné. Postupně budeme zapracovávat další. Mrzí mě ovšem slabší produktivita v zakončení."

 

Petr Kýzl /trenér B/: Kluky z béčka jsem dal narychlo dohromady a zápas byl vůbec prvním setkáním v nové sezoně. Zkoušeli jsme nějaké nové hráče, kteří by u nás měli zájem hrát. Utkání bylo prospěšné pro oba dva týmy.

 

SKR U-19: Louček – Zoufalý, Hula J., Trégr, Jelínek – Devera, Čadek, Špaček – Hula J., Mezei, Kalaš. Střídali: Čech 00, Bučák. Trenér: Marek Tvrz.

 

SKR B: Pešek – Formento, Beneš, Plaček, Nováček – Mareš, Titlbach, Fojtík, Hertl, Krupička – Libecajt. Střídali: Hamouz J., Kýzl. Trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou