Chlebičov nenaplnil potenciál

0

Fotbalisté Chlebičova ze sebe rozhodně nevyždímali maximum. Jejich podzimní výkony ještě snesly přísnějšího měřítka, ale jarní fází soutěže se svěřenci trenéra Viléma Axmanna vyloženě protrápili. Především v útočné činnosti vyloženě tápali, takže nakonec mohli být rádi za finální osmou příčku. 

„Obec a klubové vedení vnímají předešlou sezonu pozitivně, ale já osobně nemůžu být spokojený. Podzim byl ještě docela v pořádku, jenže jaro se nám vůbec nevydařilo. Mužstvo ze sebe určitě nedostalo maximum. Hodně nám uškodily zimní odchody třech ofenzivních hráčů. S Radkem, Řehulkou a Haasem odešlo dvanáct branek, což muselo být poznat. V útočné činnosti nám to pak skutečně skřípalo, když jsme si těžce vytvářeli šance. Navíc jsme se dost trápili při zakončení, protože jsme občas dokázali zahodit neuvěřitelné věci. Katastrofální výkony jsme podali hlavně proti Kravařím, Štítině, Krásným Loučkám a Bolaticím. Zcela zaslouženě jsme se dostali do dolní poloviny tabulky, ale naštěstí jsme se vyhnuli náročnému boji o záchranu,“ oddechl si chlebičovský lodivod Vilém Axmann. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou