Na Prachaticku se zahájí 19. srpna druhým kolem. První kolo OP uzavře 11. listopadu podzimní část.

0

Nový ročník okresního přeboru na Prachticku bude mít letos o dva týmy víc než v uplynulém ročníku. SK Čkyně a TJ Netolice pošlou do bojů své rezervy, které budou jistě příjemným překvapením. Jde o zvučná jména týmů hrající IB třídu kraje a jejich rezervy budou jistě dobrým čerstvým větrem pro soutěž.

Mezi favority bude patřit celek Sokola Záblatí, který sestoupil z IB. třídy a určitě se tam bude chtít rychle vrátit. Kandidátů na postup je dle mého názoru víc,  k zábltaskému týmu přiřadím Slavoj Husinec, věřím, že letos to bude i celek Vitějovic a na černého koně soutěže pasuji rezervu Čkyně.

    Nové týmy jistě přinesou kvalitu a okresní přebor Prachaticka bude mít tak po několika letech dobrou úroveň a nebude to jen o dvou či třech týmech a zbytku. Všem přeji hodně štěstí, hráčům, aby se vyhybala zranění trenérům a funkcionářům co nejpevnější nervy. Rozhodcovskému sboru bych přál posily, které by rovněž přinesly tolik potřebný klid.

    Nyní dobrou letní přípravu a fotbalu zdar.

Zde je nabídka prvního kola

Sobota 19. 8. 2017 17:00

 TJ Horní Vltavice - FC Šumavské Hoštice/Lažiště "B" 1. FC Netolice "B" - SK Lhenice "B"

 FK BI STAV Nebahovy - TJ Borová Lada, TJ Husinec - TJ Dub,Tatran Volary - SK Čkyně "B"

 Neděle 20. 8. 2017 17:00

TJ ZBYTINY - TJ Sokol Záblatí, TJ Vitějovice,  - SK Sv. Maří

 

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou