Bolatice vystoupaly na bednu

0

Bolatice se po podzimní části I. A třídy nacházely až na desáté příčce tabulky, takže se reálně musely obávat o záchranu v soutěži. Během jara však nabraly skvostnou formu, která je katapultovala na medailové stupínky. O druhou příčku přišly pouze vinou závěrečné remízy s Bohuslavicemi, přesto ani výsledná třetí pozice určitě není k zahození.

„S uplynulou sezonou musíme být spokojeni. Hlavně v domácím prostředí se nám opravdu dařilo, když jsme tady na jaře neztratili ani bod. Soupeře jsme většinou válcovali, takže naši fanoušci si nemohli stěžovat. Hodně nám pomohl zimní příchod Sebraly a uzdravení některých opor jako Ballarina anebo Obrusníka. Oproti předešlému roku se také výrazně zlepšila tréninková morálka. Velmi se nám vydařila zimní příprava, což se pak projevilo. Mančaft skoro každý týden vyhrával, takže si kluci věřili a s nadsázkou to šlo samo. K maximální spokojenosti mi schází výhra v Bohuslavicích. Kdybychom v posledním kole neremizovali, tak jsme mohli skončit v tabulce druzí. Přesto musím tým pochválit, protože naše výkony měly vysokou úroveň,“ usmíval se bolatický trenér Vít Baránek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou