Hodnocení sezóny TJ Sokol Jimramov

0

Pro týmy, které vyběhnou v nové sezóně do soutěží okresního přeboru a III. třídy na Žďársku jsme připravili několik otázek, kterými zhodnotili uplynulou sezónu 2016-17. Dále se dozvíme s čím tyto týmy vstoupí do nové sezóny 2017-18. Rozhovor nám poskytl trenér čtvrtého týmu III. třídy Pavel Borovský.

Jak jste spokojeni se sezónou 2016-17?

V Jimramově panuje maximální spokojenost a to i přes to, že jsme nakonec na třetí místo nedosáhli. I 4. místo bereme jako úspěch, kdy zejména jarní část soutěže nám vyšla na výbornou. Co mně opravdu velmi těší je, že na jaře až snad na dva zápasy, jsme se scházeli na zápasy vždy min. ve 14 hráčích a to jsme na jaře měli několik sobot, kdy máme s počtem hráčů většinou velké problémy. Dovolím si tvrdit, že jsme se na jaře fotbalem i bavili a to je na naší úrovni asi to nejdůležitější (smích).

 

Konec sezóny se vydařil i našim dorostencům, a protože v mužstvu nikdo nekončí, je zde příslib k dobrým výsledkům i v příští sezóně.

 

Také u přípravky je vidět práce, kterou s ní trenéři dělají a i když máme jasně nejmladší děti, dokázali uhrát i několik zajímavých výsledků.

 

Chci poděkovat všem, kteří se na úspěšné jarní sezóně podíleli a doufám, že se nám bude dařit i na podzim.

 

Kdo patřil k oporám týmu?

Životní jaro odehrál Zdeněk Novotný, který byl oporou zadních řad snad ve všech zápasech. Dobrou výkonost držel brankář Hlaváč, v záloze Štěrba, J. Buchta a Bednář, tradiční oporou byl Martin Dvořák. Mohl bych ale vyjmenovat prakticky celé mužstvo. To, že se dařilo je zásluha všech, Jimramov vždy sázel na týmové pojetí bez žádných větších individualit.

 

Poklonu musím vyseknout veteránskému duu Sedlák, Sedlák, kteří si ještě pořád svoje uhrají i v soubojích s o dvacet let mladšími soupeři(smích).

 

Kdo si myslíte, že byl nejvýraznějším hráčem soutěže?

Za nás určitě Martin Dvořák. Jiné zápasy než naše jsem neviděl, tak budu hodnotit na základě právě těchto zápasů. Nejvíc mně zaujali V. Mitáš z Ujčova, O. Ostrýž z Věchnova. M. Lukš z Dolní Rožínky.

 

S jakými cíli půjdete do nadcházející sezóny?

Hrát pohledný fotbal, který by uspokojil naše náročné fanoušky (smích) a jak jsem už psal mít z fotbalu radost. Pokud z toho bude první pětka tím líp.

 

Proběhnou u vás v týmu nějaké změny hráčské, či jiné?

V kádru máme asi 18 hráčů + můžeme použít některé dorostence, takže není důvod k nějakým velkým změnám. Diskutujeme jedno jméno k nám a na roční zkoušku do Dolní Rožínky odchází Ondřej Černý.

                                                                                                                                  

Kdo myslíte, že bude hlavním kandidátem na postup?

Ujčov, Strážek

 

Jak budete přes léto trénovat, kdy začne příprava?

S přípravou začneme 7.7. a budeme kombinovat oživení fyzičky s herními dovednostmi (smích), má to jeden háček – aby někdo chodil (opět se směje). Žádný přípravný zápas neplánuji, v době dovolených s tím mám jen špatné zkušenosti. Navíc probíhají turnaje v malé kopané, takže někteří hráči si zahrají tam.   

 

Děkuji za rozhovor                                                                                             


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou