Nový Jičín Lokšu neudržel, bude hrát v MSFL

0

A je to tu. Všichni věděli, že po nejlepším střelci Radovanu Lokšovi z FK Nový Jičín budou pást ostatní týmy a to i z vyšších soutěží. Tvrzení fotbalových odborníků o tom, že pro tohoto na divizi nadstandardního hráče je tato soutěž malá, se potvrdilo. 

My jsme vypátrali, že tím vyvoleným klubem by měl být tým FC Odra Petřkovice, hrající MSFL. To také znamená, že postupující obránci z týmu Valašského Meziříčí a Rýmařova si ani příští sezónu od divizního ostrostřelce neodpočinou.

 

A co na to říká manažer FK Nový Jičín pan Alois Holub? "Celou záležitost ohledně odchodu jsem s Radkem konzultoval a rozumím jeho rozhodnutí, protože si chce ještě zkusit vyšší soutěž. Nakonec využil volného okna a přestupuje bez našeho svolení".

 

„Po třech letech jsem se rozhodl využít nabídky z vyšší soutěže, chtěl bych zkusit novou výzvu a budu se snažit o to, abych byl platným hráčem i v MSFL. Děkuji celému vedení v čele s panem Holubem, které mi za ty tři roky vytvořilo krásné podmínky. Děkuji Ferymu, který nám pral a chystal věci na trénink, což je pro nás taky důležité a málokdo to ocení a samozřejmě bych chtěl poděkovat trenérovi a hráčům, díky kterým se mi povedlo nastřílet nějaké góly a teď mohu jít do vyšší soutěže. Poznal jsem v týmu mnoho výborných kamarádů a fotbalistů. Budu na ně vzpomínat jen v tom nejlepším a přeji jim, ať se daří,“ řekl exkluzivně pro náš portál Radovan Lokša. 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou