Rozsochy odcestují na mezinárodní turnaj na Slovensko

0

Již od roku 2008 se Rozsochy účastní tradičního fotbalového turnaje, který se každý rok koná v jiné zemi. Na letošní jubilejní desátý ročník odcestují do slovenské obce Sačurov.

 

Rozsochy navázaly mezinárodní partnerství se dvěma zahraničními obcemi. Slovenskou republiku zastupuje obec Sačurov (Prešovský kraj) a Polsko zastupuje obec Gmina Sanok Pisarowce. V rámci návštěvy jedné z obcí je také velice kvalitní fotbalový turnaj, kterého se účastní právě tři zmíněné obce za Českou republiku je to tedy TJ Rozsochy (Okresní přebor), Slovensko ŠK Sačurov (IV. Liga Východoslovenská) a Polsko LKS Pisarowce (V. liga Polska). Na většině turnajích jsou čtyři celky. 

Rozsochy vyhrály na turnaji o „Pohár Přátelství“ celkem dvakrát z deseti pokusů a to vždy na domácí půdě v letech 2012 a 2015, Sačurov se pyšní celkem čtyřmi vítězstvími a to v letech 2011, 2013, 2014 a 2016. Pisarowce získali celkem šest prvenství. 

V rámci setkání bývají také hasičské souteže, ve kterých zdatně Rozsochy vítězí. Proto držme palce Rozsochám aby se po dvou letech zase mohli radovat z „Poháru Přátelství“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou